Τα νεότερα από την κατάσταση της υγείας όσων νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εξιτήριο έλαβε η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πόσοι νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή, η κατάσταση της υγείας τους.

Μόνο 3 Έλληνες τραυματίες νοσηλεύονται πλέον στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», από τους 10 που είχαν μεταφερθεί τα ξημερώματα της Τρίτης και μετά τις επιθέσεις χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά:

1) Έλληνας 48 ετών, νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί εξιτήριο, σήμερα Πέμπτη.

2) Έλληνας47 ετών, νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί εξιτήριο σήμερα Πέμπτη.

3) Έλληνας 26 ετών, νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Κροάτης 37 ετών, της Α’ Χειρουργικής Κλινικής, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30 της Πέμπτης από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες στις 7:00 το απόγευμα.

Πηγή: news247.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook