Νεκρός ποδοσφαιριστής μετά από πτώση από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον θάνατο βρήκε ένας 22χρονος ποδοσφαιριστής, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Ίμπιζα μαζί με έναν φίλο του.

Ο John McKenna, από την πόλη Καρλάιλ της βόρειας Αγγλίας, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση που είχε από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου τριών αστέρων, στο παραθεριστικό θέρετρο του Σαν Αντόνιο.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι η τραγωδία συνέβη στο ξενοδοχείο «Azuline Hotel Llevant», μόλις 200 μέτρα από την παραλία.

Ο συναγερμός σήμανε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (23/6). Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δήλωσαν ότι ο νεκρός άνδρας είχε ήδη υποστεί καρδιακή ανακοπή όταν έφτασε το πρώτο ασθενοφόρο και δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί από τους αξιωματούχους.

«Το περιστατικό βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε τι ακριβώς συνέβη», ανέφερε σε δηλώσεις του αστυνομικός.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε με τη σειρά του: «Στηρίζουμε την οικογένεια ενός Βρετανού υπηκόου που πέθανε στην Ίμπιζα και είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές».

Ο John McKenna ήταν αθλητής και αγωνιζόταν με τη φανέλα της Scotby FC.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook