Μητσοτάκης: Στο τιμόνι θα είμαι εγώ την Κυριακή με τη στήριξη του λαού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα Νέα Μουδανιά επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Χαλκιδική, λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές της 25 Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους πολίτες των Νέων Μουδανιών, ενώ υπενθύμισε τους δυνατούς δεσμούς του κόμματος με τη Χαλκιδική, αναφέροντας ότι στην περιοχή διεξήχθη το πρώτο συνέδριο της ΝΔ υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Παράλληλα, σημείωσε πως και ο ίδιος, σε ηλικία 18 ετών, είχε έρθει στο νομό της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλάι του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

«Στο τιμόνι θα είμαι εγώ την Κυριακή με τη στήριξη του λαού»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι στόχος του είναι η περαιτέρω άνοδος των ποσοστών της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές, ώστε στη Χαλκιδική να εκλεγεί και δεύτερος «γαλάζιος» βουλευτής.
Έκανε εκτενή αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους, τονίζοντας πως «θα λυθεί το ζήτημα του φράγματος Χαβρία και έτσι θα λύσουμε τα ζητήματα άρδευσης στη Χαλκιδική. Θα στηρίξουμε τον τοπικό τουρισμό και στόχος μας είναι να αυξηθούν οι επενδύσεις».
Όπως ανέφερε, «πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μην βλέπουμε μόνο τη μια σεζόν, κάνοντας… αρπαχτές. Έτσι θα αυξήσουμε και τους μισθούς. Θέλω καλύτερες απολαβές για τα παιδιά που δουλεύουν στον Τουρισμό», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «στο τέλος της τετραετίας θέλουμε να έχουμε μέσο μισθό 1.500 ευρώ, αρκεί να υπάρχει μια σταθερή και αυτοδύναμη κυβέρνηση την Κυριακή».

«Η σταθερότητα έχει σημασία και για ένα λόγο ακόμα, φίλες και φίλοι», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας «την ανάγκη να υπάρχει ένα έμπειρο χέρι στο τιμόνι της χώρας, που θα χειριστεί τις μεγάλες εθνικές προκλήσεις» και εξηγώντας ότι είμαστε σε μία δύσκολη και σύνθετη γειτονιά.

«Στο τιμόνι θα είμαι εγώ την Κυριακή, με τη βοήθεια του Θεού και τη στήριξη του ελληνικού λαού, γιατί ακριβώς ίσως αυτό που με κάνει πιο περήφανο, φίλες και φίλοι, είναι όταν πηγαίνω στο εξωτερικό και βλέπουμε πια ότι η εικόνα της πατρίδας μας έχει αλλάξει», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας για τη θέση της χώρας μας στο εξωτερικό, σε σχέση με την εικόνα που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως «η Ελλάδα πλέον μετράει στο εξωτερικό και μπορεί να στέκεται ως ισότιμο μέλος της ΕΕ, μακριά από μνημόνια».

Και προσέθεσε: «Έχουμε πολιτική ανάδειξης του γεωπολιτικού μας χαρακτήρα και ως κυβέρνηση θα συνεχίσουμε να ενισχύσουμε τις ένοπλες δυνάμεις, εξασφαλίζοντας δίκαιη, αλλά αυστηρή μεταναστευτική πολιτική. Ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχεια διασύρει τη χώρα, δεν επιτίθεται στην κυβέρνηση, επιτίθεται στη χώρα και ο κόσμος θα απαντήσει στις κάλπες», ανέφερε.

Τέλος, υπενθύμισε την αυριανή (21/6) κεντρική ομιλία της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους να δώσουν το «παρών».

in.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook