Τέμπη: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών – Έφτασε τους 32

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έχει ζήσει η Ελλάδα εκτυλίσσεται το ατύχημα στα Τέμπη με τους νεκρούς ν’ αυξάνονται και να έχουν φτάσει στους 32.

Τραγικό δυστύχημα με τρένο συνέβη το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη. Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική και βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Για νεκρούς και σοβαρά τραματισμένους επιβάτες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένους μιλούν οι Αρχές.

Η επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αναχώρησε στις 19:22, εκτροχιάστηκε έξω από τη σήραγγα των Τεμπών στο ύψος του χωριού Ευαγγελισμός, μετά τη σφοδρή σύγκρουση με εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 και βαγόνια τυλίχθηκαν στις φλόγες.

6:18 Στους 32 οι νεκροί

Συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών. Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής οι νεκροί πλέον ανέρχονται στους 32. Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 55 τραυματίες κάποιοι εκ των οποίων σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Πλέον οι έρευνες των διασωστών επικεντρώνονται στα δύο πρώτα βαγόνια που έχουν σχεδόν διαλυθεί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης . Γερανοφόρα σηκώνουν τα βαγόνια προκειμένου να απεγκλωβίσουν ανθρώπους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook