Οπαδοί του ΠΑΟΚ χτύπησαν τελικά τον νεαρό φίλο του ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μπορεί ο νεαρός που δέχθηκε οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη ενώ καθόταν με την κοπέλα του να ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ, όμως όπως αποκαλύφθηκε, αυτοί που τον χτύπησαν υποστηρίζουν επίσης τον ΠΑΟΚ!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με το οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή (8/4) στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, όταν 26χρονος που βρισκόταν σε πάρκο στην οδό Ιουστινιανού μαζί με την κοπέλα του, δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα περίπου δέκα ατόμων και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι!

Ο νεαρός προτού προλάβει να απαντήσει δέχτηκε επίθεση με χρήση σωματικής βίας από τρία άτομα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά και να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας που βρέθηκε στο στόχαστρο είναι φίλος του ΠΑΟΚ, ενώ σήμερα διαπιστώθηκε ότι οι «αντίπαλοι» οπαδοί ήταν και αυτοί του ΠΑΟΚ!

Θυμίζουμε, ότι η αστυνομία είχε προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις με άτομα που είχαν εμπλοκή, ηλικίας 26, 35 και 41 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία. Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν 7 με 8 άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρία οχήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook