Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 23χρονος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται μεταξύ άλλων ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον 23χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονικής επίθεσης του 19χρονου Άλκη στη Χαριλάου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το seleo, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα.

Στη συνέχεια τον παρέπεμψε σε ανακριτή για να απολογηθεί από όπου αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Ταυτοποιήθηκαν συνεργοί του
Παράλληλα, πολύ κοντά στους συνεργούς του 23χρονου βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έχουν ταυτοποιήσει δράστες της δολοφονικής επίθεσης, οι οποίοι ήταν μαζί με τον 23χρονο στο αυτοκίνητο.

Κρίσιμος αποδείχθηκε ο ρόλος του οπτικού υλικού από τις κάμερες ασφαλείας στη γειτονιά όπου σημειώθηκε η επίθεση, αλλά και η κατοπινή αξιοποίηση πληροφοριών μέσα από το χώρο των οργανωμένων οπαδών.

Σε ό,τι αφορά τους συνεργούς του 23χρονου, πρόκειται για σεσημασμένους οπαδούς, συλληφθέντες και αυτοί -όπως ο βασικός κατηγορούμενος- για χουλιγκανισμό, οι οποίοι όμως έχουν βεβαρημένο ποινικό παρελθόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook