Για το αποφασιστικότερο βήμα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος αφήνει στην άκρη τα προβλήματα -αγωνιστικά και μη-  και θέλει τη νίκη απέναντι στον μαχητικό Ηρακλη (LIVE 17:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Μέσα σε κλίμα ενότητας και με την ομάδα να είναι μια γροθιά, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Ένα ματς που έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα τελικού, ειδικά μετά τη νίκη του Ηρακλή που έχει μπει δυνατά στην υπόθεση παραμονής. Ο ΟΦΗ βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και με νίκη το Σάββατο θα διώξει τα σύννεφα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Φώτης Τακιανός για ένα ακόμα παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Κιτσούλη, ενώ περαιτέρω προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ομάδα.

Στον ΟΦΗ βάζουν στην άκρη για λίγο τα οικονομικά προβλήματα που συνεχίζουν να υφίστανται και στρέφουν την προσοχή της στην σημερινή αναμέτρηση όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να φύγουν τα αύρα σύννεφα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook