Βλάχος: “Ο ΟΦΗ το ήθελε περισσότερο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη επί της ομάδας του έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος στάθηκε και στις αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδα και κάποιους περιεργους στην εξέδρα, που έβριζαν συγκεκριμένα εμένα. Κάποιοι ξεχνάνε ότι ο ΟΦΗ πήρε πρωτάθλημα με μένα στη Βεθνική, ενώ μου οφείονται και χρήματα». Γα το παιχνίδι ο Βαγγέλης Βλάχος ανέφερε πως «ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε ότι ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει για τη νίκη για να σιγουρέψει την παραμονή, αν και πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Ο ΟΦΗ παίζει δυνατά, παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είδα το παιχνίδι στην Καβάλα. Το χάσανε δύσκολα. Εμείς δεν είχαμε Ψυλέα και Ζούπο και έχουμε ένα θέμα στο σούτ. Κάναμε πολλά λάθη στις πάσες στην κυκλοφορία, ο ΟΦΗ έκανε καλό αιφνιδιασμό.

Καταφέραμε δυο φορες και γυρίσαμε το παιχνίδι απο τους 8 και τους 10 πόντους. Γίναμε και πιο πιεστικοί στην άμυνα. Μπήκαμε στο παιχνίδι στο τέλος με το τρίποντο του Κουκά. Στο τέλος πήγαμε στα φάουλ. Δεν τα καταφέραμε. Η διακοπή δεν μας έκανε καλό. Είχαμε καλό ρυθμό, στα προηγούμενα τρία παιχνίδια. Για μας ήταν μια ευκαιρία αν κερδίζαμε να πάμε ψηλότερα. Ψάχνουμε μια μεγάλη εκτός δρας νίκη αν θελουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητηρια στον ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Το ήθελε περισσότερο στο παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook