Κιτσούλης: “Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο ΟΦΗ κόντρα στην Λιβαδειά με τον Βασίλη Κιτσούλη να τονίζει την ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι.

Ο φόργουορντ του ΟΦΗ μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τονίζει «μετά απο τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, βλέπουμε το παιχνίδι με την Λιβαδειά σαν ένα τελικό. Είναι νωρίς, αλλά στο σημείο που είμαστε, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η νίκη είναι μονόδρομος. Πρέπει να δώσουμε το 100% να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε μια νέα αρχή για να αναστρέψουμε την κατάσταση».

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκφράζει και το παράπονο του για την εικόνα της ομάδας και τα αρνητικά αποτελέσματα. Οπως τονίζει «δουλεύουμε σκληρά και επαγγελματικά και αυτή η εικόνα μας αδικεί. Υπάρχει καθημερινή σκληρή δουλειά απο όλους και πρέπει να μας βγεί στο γήπεδο. Δεν είναι υπερβολή να πώ ότι ο ΟΦΗ δουλεύει σε συνθήκες ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 μπάσκετ και το λέω αυτό γιατί το έχω ζήσει. Είναι κρίμα η ομάδα να είναι σε αυτήν την κατάσταση. Είναι άδικο».

Για το παιχνίδι με τη Λιβαδειά,ο Κιτσούλης επισημαίνει ότι «πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απο το πρώτο λεπτό, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλος ενισχύθηκε τελευταία με ένα έμπειρο παίκτη τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε οπωσδήποτε και πρέπει να καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook