Απίστευτο μπλακ – άουτ και ήττα από τον Αρκαδικό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ δεν σκόραρε για 7 λεπτά στην τελευταία περίοδο και άφησε να φύγει από τα χέρια του ένα παιχνίδι που φαινόταν δικό του!

Άμεση αντίδραση μετά το 5′

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να παίρνει τα ηνία του αγώνα μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Τακιανός πήρε πόντους από τον Χάλαρη και ο ΟΦΗ ακολουθώντας ένα χαμηλό σχήμα κατάφερε να περιορίσει τον Αρκαδικό και τον Τζόρτζεβιτς. Έτσι το 4-6 με ένα σερί 12-2 έγινε 16-8 και τον ΟΦΗ να αποκτά σημαντικό προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Άμυνα για σεμινάριο

Ο ΟΦΗ ακολούθησε την καλή αμυντική του τακτική και ο Μαυρογιάννης που πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής έκανε εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Έτσι το 18-13 του 11′ έγινε 30-20 στο 17′ με την διαφορά να μεγαλώνει συνεχώς ενώ έφτασε ακόμα και στους 12 πόντους, 37-25!

Αντίδραση Αρκαδικού με τον… δικό του “Τζόλε”

Ήταν δεδομένο ότι ο Αρκαδικός θα αντιδρούσε έχοντας στο ρόστερ του παίκτες όπως οι Χατζής, Καρύδας και Τζόρτζεβιτς. Ο τελευταίος, μάλιστα, πρώην αγαπημένος του κόσμου του ΟΦΗ έκανε πράγματα και θαύματα στην τρίτη περίοδο βάζοντας τον Αρκαδικό ξανά μέσα στο παιχνίδι. Έτσι το 42-33 έγινε 44-42 μετά από συνεχόμενα καλάθια του Σέρβου σέντερ με την τρίτη περίοδο να πηγαίνει πόντο – πόντο. Ο ΟΦΗ ξέφυγε με 6 πόντους, 53-48, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 55-50.

Απίστευτο μπλακ άουτ 7 λεπτών!!

Ενώ για 30 λεπτά ο ΟΦΗ είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ήρθε ένα απίστευτο επιθετικό μπλακ άουτ στην τελευταία περίοδο. Ο ΟΦΗ δεν πέτυχε καλάθι για 7 λεπτά με αποτέλεσμα ο Αρκαδικός όχι μόνο να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι αλλά να προηγηθεί με 55-58. Ο Καρύδας έκανε μεγάλο παιχνίδι πετυχαίνοντας απίστευτα καλάθια. Ο ΟΦΗ στο 37′ πέτυχε το πρώτο καλάθι του, έστω και από βολές, και φάνηκε να αντιδρά κάπως αλλά… μάταια. Ο Καρύδας με μεγάλο τρίποντο από τα 8,5 μέτρα που έκανε το 61-67. Τελικά η ήττα ήρθε μοιραία και αναμενόμενα με σκορ 67-75.

Δεκάλεπτα: 18-13, 37-28, 55-50, 67-75

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook