Αμφίβολος ο Ραζής – θέλει να παίξει ο Κύπριος γκαρντ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χριστόφορος Ραζής είναι τραυματίας από το ντέρμπι με τον Εθνικό και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να παίξει στο μεγάλο παιχνίδι με τον Αρκαδικό.

Ο Κύπριος πλέι – μέικερ του ΟΦΗ έχει υποστεί οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο με αποτέλεσμα να αγωνιστεί ελάχιστα λεπτά στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου ενώ παράλληλα θεωρείται αμφίβολος για το ματς με τον Αρκαδικό. Ο ίδιος μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη δηλώνει “μάχιμος” για το Σάββατο: «Είναι νωρίς να πούμε ακόμη. Το σίγουρο είναι ότι θέλω πολύ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι».

Όσον αφορά το πως τραυματίστηκε, ο Ραζής απάντησε «έγινε μια σύγκρουση στο πρώτο δεκάλεπτο. Ενοιωσα πόνο και βγήκα έξω. Δοκίμασα στο ημίχρονο, αλλά και πάλι οι ενοχλήσεις ήταν έντονες. Τελικά αποφασίσαμε να μην αγωνιστώ στο υπόλοιπο του αγώνα με τον Εθνικό».

Τέλος για την ήττα του ΟΦΗ από τον Εθνικό ανέφερε ότι «είναι κρίμα που χάσαμε το παιχνίδι. Η ομάδα πάλεψε πολύ. Τα είπε και ο κόουτς για το τι ακριβώς συνέβη. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Παίζουμε στο γήπεδο μας και με την βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook