Έλλειψη ψυχραιμίας και ήττα στο Κερατσίνι για τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το παιχνίδι στο Κερατσίνι ήταν πραγματικό ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του όμως μια κακή άμυνα και λάθος επιλογές στην επίθεση έφεραν την ήττα από τον Εθνικό με 68-63. Πολλά παράπονα και δικαιολογημένα από τον ΟΦΗ για την διαιτησία σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Ακόμα ένα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα χάθηκε στις λεπτομέρειες, μετά την ήττα από τον Φίλιππο στην πρεμιέρα της φετινής περιόδου. Παρότι ο ΟΦΗ είχε το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ένα μπλακ άουτ στα μέσα της δεύτερης περιόδου έδωσε το δικαίωμα στον Εθνικό να πάρει το προβάδισμα και τελικά το παιχνίδι αν και οι παίκτες του Τακιανού ισοφάρισαν λίγο πριν την λήξη του αγώνα.

Ο ΟΦΗ είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όμως ο Εθνικός έστειλε την διαφορά στο +5 (48-43). Στην τελευταία περίοδο, ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει πόντους από τον Άλεν Τρεπάλοβατς με τον Βόσνιο σέντερ να δίνει λύσεις και ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα με 57-59.

Το ματς πήγαινε πόντο – πόντο στο τελευταίο λεπτό όμως ο Γκιζόγιαννης με τρίποντο – μαχαιριά στα 18 δευτερόλεπτα έστειλε την διαφορά στο +3 (66-63). Ο Κιτσούλης στην τελευταία επίθεση αστόχησε ενώ παράλληλα έκανε και φάουλ με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 68-63.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook