Για ακόμα μία νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τις τελευταίες εξαιρετικές του εμφανίσεις θέλει να συνεχίσει ο ΟΦΗ στo πρωτάθλημα, με την ομάδα του Φώτη Τακιανού να στοχεύει στο να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από το “Π. Νικολαΐδης”, όπου αντιμετωπίζει τον Εθνικό. (LIVE 17:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule)

Οι “ασπρόμαυροι” έχουν δείξει στα τελευταία παιχνίδια όπου ήρθαν και οι νίκες με Ηλυσιακό και Καβάλα να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και να συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου καθώς οι νίκες συνδυάστηκαν και με εξαιρετικό μπάσκετ.

Ο Φώτης Τακιανός θέλει να έχουν και συνέχεια οι νίκες για την ομάδα του και ο ΟΦΗ φυσικά στοχεύει σε μία ακόμα νίκη στην σημερινή αναμέτρηση με τον Εθνικό.

Η καλή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται στον ΟΦΗ δεν είναι απόρροια τόσο της νίκης επί της Καβάλας, όσο της εμφάνισης που είχε ως αποτέλεσμα το θετικό αποτέλεσμα. Έχοντας λοιπόν το μομέντουμ ο ΟΦΗ πάει για την τρίτη του στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα που την ξέρει καλά, καθώς πριν από ένα μήνα περίπου οι “κυανόλευκοι” πήραν τη νίκη στο ΒΑΚ για τον θεσμό του κυπέλλου.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook