Ανακοινώθηκε ο Τουντζιαράκης – “Στόχος η άνοδος” δήλωσε ο 24χρονος σέντερ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Σταύρου Τουντζιαράκη με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ να δηλώνει “έκανα την καλύτερη επιλογή. Ο ΟΦΗ δείχνει ότι έχει στόχο την άνοδο και όχι την παραμονή”.

Ο νεαρός σέντερ και διεθνής – έδωσε το παρόν στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα του 2009 – αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ μετά τους Κερασοβίτη, Κατιάκο και Σιζόπουλο ενώ υπενθυμίζουμε ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Ντάρελ Λούις που θα βρίσκεται στην Κρήτη την 1η Σεπτεμβρίου.

Τουντζιαράκης: “Έκανα την καλύτερη επιλογή”
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΟΦΗ, ο Σταύρος Τουντζιαράκης σχολίασε: “Ήταν από τις πρώτες ομάδες που με προσέγγισαν. Είχα προτάσεις κι από άλλες δυο ομάδες της Α2 κατηγορίας. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να παραμείνω στην μεγάλη κατηγορία (Α1) και περίμενα από εκεί πρόταση. Ομως η πρόταση του ΟΦΗ ήταν η πιο σοβαρή. Είναι οργανωμένο σωματείο, έχει σοβαρή διοίκηση, ενώ έχει καλούς πάικτες στο ρόστερ. Θεωρώ οτι έκανα την καλύτερη επιλογή”.

Όσον αφορά στις εντυπώσεις του από τον ΟΦΗ τόνισε: “Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ξέρει όλη η Ελλάδα και όχι μόνο από το ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια, όμως με σοβαρή δουλεία, υπομονή και προγραμματισμό, έχει κάνει σπουδαία δουλειά και στο μπάσκετ. Επιστέγασμα αυτό είναι η διαρκής άνοδος της ομάδας, τόσο σε επίπεδο, όσο και σε κατηγορίες. Ιδιαίτερα φέτος έχει κάνει εντύπωση Πανελληνίως με τις μεταγραφικές του κινήσεις. Κινήσεις που δείχνουν ότι δεν είναι στόχος η παραμονή, αλλά η άνοδος “.

Καταλήγοντας ο νέος “πύργος” των Κρητικών υπογράμμισε: “Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο της ομάδας του ΟΦΗ, κ. Β. Ξημέρη, αλλά και τον προπονητή για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, με το να περιμένουν καιρό τώρα την τελική απόφασή μου. Ο τρόπος που με προσέγγισαν είναι  που με κέρδισε και που είπα το “ναι” στην ομάδα με τους πιο πολλούς και φανατικούς φίλους στην Κρήτη. Τους ευχαριστώ θερμά”.

Από την πλευρά του ο κόουτς Βαγγέλης Βλάχος σχολίασε για την απόκτηση του Τουντζιαράκη: “Είναι βασική και ιδανική επιλογή για το σχεδιασμό μας. Μας δίνει όγκο κάτω από το καλάθι, παίζει πολύ καλά το “έναν προς  έναν”, αλλά και το πικ. Είναι νέος στην ηλικία και έχει το κίνητρο για μια καλή καριέρα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook