Συνάντηση με τον Βασιλακόπουλο θα έχει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Συνάντηση με την Ομοσπονδία του μπάσκετ θα επιδιώξει να έχει το επόμενο διάστημα στην Αθήνα, η Επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, με θέμα την οφειλή που υπάρχει προς τον ΟΦΗ και αφορά σε μετακινήσεις των τελευταίων δυο ετών.

Την πρόταση κατέθεσε στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, το μέλος του Δ.Σ. Τάκης Χωραίτης και έγινε αποδεκτή. Οπως τόνισε ο κ. Χωραίτης «υπάρχει μια οφειλή προς τον ΟΦΗ που αγγίζει τις 47 χιλ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά δυσκολεύουν τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει. Θέλουμε να υπάρχει ένα καλό κοντρόλ στην ομάδα χωρίς οφειλές και η ΕΟΚ θα πρέπει να κατανοήσει ότι είμαστε νησιώτικη ομάδα με πολλά έξοδα, περισσότερα απο αυτά που έχουν οι ομάδες της Αθήνας. Εχουμε όραμα για την ομάδα, υπάρχουν άνθρωποι στον σύλλογο που τον αγαπούν και την οργάνωση να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Ελίζω η ΕΟΚ να δεί με κατανόηση το αίτημα μας».

Ήδη απο πλευράς Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να κλειστεί ένα ραντεβού με τα στελέχη της ΕΟΚ στην Αθήνα, ώστε ο ΟΦΗ να εκθέσει τους προβληματισμούς του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook