Λιβαδειά αντί Ικάρου Καλλιθέας στην Α2

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως έκανε δεκτό το αίτημα του Ικάρου Καλλιθέαςγια οικειοθελή αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και τον υποβιβασμό του στη Β’ Εθνική. Πράγμα που συνεπάγεται τη διάλυση της ΚΑΕ.

Το eBasket.gr παρακολούθησε στενά τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο αφού μετά την αποκάλυψη της είδησης για το προδιαγεγραμμένο μέλλον των “μπλε” συνέχισε να σας παρουσιάζει το… παρασκήνιο της υπόθεσης, με τον “Περαστικό” να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις τόσο όσον αφορά το “Ραντεβού στα γουναράδικα” όσο και για το γεγονός πως ο Ίκαρος Καλλιθέας “Βαράει διάλυση“.

Τη θέση των Καλλιθεατών στην Α2 κατηγορία και το Κύπελλο Ελλάδος θα πάρει η Λιβαδειά, που ήταν η πρώτη επιλαχούσα ομάδα σε περίπτωση που άδειαζε θέση στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι μετά την αποδοχή του αιτήματος του σωματείου ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τη θέση του στην Α2 Εθνικής Ανδρών καθώς και στο Κύπελλο Ελλάδας καταλαμβάνει το σωματείο ΑΕ Λιβαδειάς για την αγωνιστική περίοδο 2014-15″.

πηγή: ebasket.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook