Το Gentikoule συνάντησε τον Τρεπάλοβατς: “Τρελός ο κόσμος του ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παύλος Σιδερίδης συνάντησε τον Άλεν Τρεπάλοβατς στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και από νωρίς βάζει ψηλά τον πήχη: “Μακάρι να πετύχουμε τον στόχο της Α1”!

Ο θηριώδης (ύψους 2,14) νέος σέντερ του ΟΦΗ μίλησε αποκλειστικά στο Gentikoule και δεν έκρυψε την χαρά του για την μετακίνηση του στο Ηράκλειο.

2

“Είχα μιλήσει με τον προπονητή του ΟΦΗ και με έπεισε εκείνος να δεχτώ την πρόταση της ομάδας. Ο κόουτς Τακιανός με ώθησε να έρθω στο Ηράκλειο. Μιλούσαμε αρκετό καιρό όμως δεν προχωρούσε επειδή δεν ήμουν ελεύθερος από τον Απόλλωνα Πατρών. Μόλις την Τρίτη λύσαμε το συμβόλαιο μου και αμέσως μετά συμφώνησα με τον ΟΦΗ” λέει αρχικά ο Άλεν Τρεπάλοβατς που παρά το ταξίδι του δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία ερώτηση που του κάναμε.

1

Στην συνέχεια, ο Βόσνιος σέντερ αναφέρεται στο τι ξέρει για τη νέα του ομάδα: “Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ, παρά μόνο ότι φέτος ήρθε στην ομάδα ο Γιάννης (σημ. εννοεί τον Λιανό που ήταν συμπαίκτες στον Απόλλωνα Πατρών). Επίσης μίλησα με τον κόουτς που μου εξήγησε τα πλάνα του για εμένα και τον ρόλο μου στην ομάδα. Μέσα από την κουβέντα μαζί του διαπίστωσα ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή που γνωρίζει αρκετό μπάσκετ. Πήρα την απόφαση να έρθω στον ΟΦΗ γιατί θέλω να είμαι βασικό μέλος της ομάδας και να την βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ”. 

“Πήρα την απόφαση να έρθω στον ΟΦΗ γιατί θέλω να είμαι βασικό μέλος της ομάδας”

Όσον αφορά για τα στοιχεία που έχει συλλέξει για τον κόσμο του ΟΦΗ, ο Άλεν Τρεπάλοβατς απάντησε λέγοντας ότι “έχω δει βίντεο στο youtube και κατάλαβα ότι είναι λίγο τρελοί. Αλλά αυτό μου αρέσει γιατί θέλω να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα. Δεν μου αρέσει να αγωνίζομαι σε ένα γήπεδο – θέατρο. Για τους περισσότερους παίκτες είναι ωραίο να παίζουν σε τέτοια γήπεδα γιατί βγάζουν περισσότερο πάθος”.

“Έχω δει βίντεο στο youtube και κατάλαβα ότι είναι λίγο τρελοί οι οπαδοί του ΟΦΗ”

Σχετικά με τις συζητήσεις που είχε με τον Φώτη Τακιανό υπογράμμισε ότι “οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Γιατί όχι να μην πάρουμε την άνοδο για την Α1;” 

Τέλος αναφέρθηκε και στην ετοιμότητα του τονίζοντας ότι “θέλω λίγο χρόνο για να είμαι έτοιμος 100%. Πιστεύω ότι στην αρχή της χρονιάς θα είμαι πανέτοιμος. Όλο τον Αύγουστο έκανα ατομικές προπονήσεις αλλά και με ομάδα της πατρίδας μου προκειμένου να μην χάσω καθόλου έδαφος και να είμαι πανέτοιμος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook