Κιτσούλης και με την… βούλα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ανακοινώθηκε και επίσημα η επιστροφή του 31χρονου παίκτη που δήλωσε έτοιμος και διψασμένος για διακρίσεις με την “ασπρόμαυρη” φανέλα.

Ο 31χρονος φόργουορντ μιλώντας για την επιστροφή του στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ανάφερε πως «όταν έφυγα απο την ομάδα είχα πεί ότι θα ξαναγύριζα. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα. Με την δυναμική και τον κόσμο αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά. Ακόμα και στην Α1 κάποια στιγμή που ελπίζουμε να ανέβει. Εγώ πριν δυο χρόνια έπεσα σε μια μεταβατική περίοδο στην ομάδα. Είχα πεί στους ανθρώπους όμως ότι θα είναι τιμή μου να επιστρέψω. Μίλησα με τους ανθρώπους που είναι σήμερα στην ομάδα. Μίλησα με τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, βλέπω ότι πάει να γίνει κάτι καλό. Μίλησα με τον κόουτς Φώτη Τακιανό, τον οποίο τον τον ξέρω και με ξέρει και είπα το ναί. Παρ’ ότι είχα κάποιες καλές προτάσεις, επέλεξα να επιστρέψω στον ΟΦΗ γιατί πιστεύω στην προσπάθεια που πάει να γίνει».

Για τους κύριους λόγους που είπε το ναι στην πρόταση του ΟΦΗ ο Βασίλης Κιτσούλης ανέφερε ότι «η παραμονή του κόουτς Τακιανού ήταν για μένα καθοριστική στο να λάβω την απόφαση να επιστρέψω. Είναι κρίμα ο ΟΦΗ να μην πρωταγωνιστεί στον μπασκετικό χώρο. Βλέπω φέτος μια διοικητική σοβαρότητα στην ομάδα. Ακόμη, έχω δεθεί με το Ηράκλειο σαν πόλη, έχω φίλους και ήθελα να επιστρέψω. Πιστεύω ότι φέτος μπορεί να κάνει κάτι πολύ δυνατό η ομάδα. Ο κόουτς είναι πολύ καλός θα δουλέψουμε καλά. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ

«Το μπάσκετ του ΟΦΗ καλωσορίζει ξανά στις τάξεις του τον Βασίλη Κιτσούλη. Ο γεννημένος το 1983 φόργουορντ θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της ομάδας μας στην προσπάθεια που θα κάνει και φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook