Κιτσούλης: “Να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οριστική είναι η επιστροφή του Βασίλη Κιτσούλη στον ΟΦΗ! Ο 31χρονος φόργουορντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και μιλώντας στο Gentikoule ανέλυσε τους λόγους της επιστροφής του.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Ο Βασίλης Κιτσούλης επιστρέφει στον ΟΦΗ για να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας και να βοηθήσει ώστε ο ΟΦΗ να βάλει τις βάσεις για το κάτι παραπάνω.

Ο ΟΦΗ έστειλε την Πέμπτη το συμβόλαιο του παίκτη, με τον Βασίλη Κιτσούλη να υπογράφει το Σάββατο το νέο του συμβόλαιο και να επισημοποιεί την μεγάλη επιστροφή.

Ο 31χρονος αθλητής άνοιξε την καρδιά του στο Gentikoule και μίλησε για τους λόγους της επιστροφής του αλλά και τις βλέψεις του για τον φετινό ΟΦΗ

Πριν από 1 χρόνο, όταν έφευγες από τον ΟΦΗ είχες πει πως κάποια στιγμή θα επέστρεφες. Ένα χρόνο αργότερα κάνεις τα λόγια σου πράξη…

Πράγματι. Είχα πει πως είχα περάσει ωραία στο Ηράκλειο και πίστευα από τότε πως ο ΟΦΗ έχει μια δυναμική.  Με κόσμο από πίσω, με  μεγάλη ιστορία. Μπορεί ο κόσμος να είναι πιο ποδοσφαιρικός αλλά δεν παύει ο ΟΦΗ να είναι ένα μεγάλο  όνομα. Την χρονιά που ήμουν στην ομάδα έπεσα σε μια μεταβατική περίοδο που έβγαλε κάποια προβλήματα και ήταν δύσκολη χρονιά. Παρόλα αυτά τα παιδιά που ήμασταν βγάλαμε από κάτι και ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να αφήσουμε την ομάδα. Καταφέραμε να την σώσουμε και από την στιγμή που ανέλαβαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι είχα ευχηθεί να τα καταφέρουν και να πάνε ψηλά τον ΟΦΗ. Αυτό απ’ότι βλέπω και πληροφορούμε έγινε.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να επιστρέψεις στον ΟΦΗ;

Από την στιγμή που έγινε η πρώτη επαφή με τον κόουτς και τους ανθρώπους κατάλαβα πως έχουν σκοπό να πάνε ψηλά τον ΟΦΗ και αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Μίλησα με τον κύριο Δανδάλη που κατάλαβα πως είναι κύριος και είναι τύχη για το μπάσκετ να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και έπειτα από κάποια διαδικαστικά αποφάσισα να έρθω. Έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο Μάνος Σφακιανάκης και ότι ήθελα προσπαθούσε να δώσει λύσεις, οπότε έκανε την προσπάθεια του και τον ευχαριστώ και πρέπει να αναφερθεί.  Ξέρουμε όλοι όσοι έχουμε βρεθεί στην ομάδα τι σημαίνει για τον ΟΦΗ ο Μάνος.Επίσης κίνητρο ήταν και ο κόουτς.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον φετινό ΟΦΗ;

Πρέπει περιμένουμε να δούμε πως θα κλείσει ο σχεδιασμός. Η ομάδα έχει κάνει καλές κινήσεις και θα κάνει κι άλλες και με πολύ και σωστή δουλειά, που ξέρει να την κάνει ο κοουτς ελπίζω να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα σε αυτό θα παίξει ρόλο και ο κόσμος. Αυτό το ανάφερα και τότε και άσχετα με το κλισέ είναι πραγματικότητα πως αν έρθει ο κόσμος στο ΒΑΚ μπορείς να κάνεις θαύματα.  Σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται, με το να το γεμίζουν, η ομάδα διαθέτει κατευθείαν την πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος. Με το πάθος που έχουν οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι πολύ δύσκολο να περάσουν ομάδες. Αν κρατήσεις την έδρα θέτεις αμέσως τις βάσεις για το κάτι παραπάνω και πρέπει να το καταλάβουν. Αν στηριχθεί αυτή η προσπάθεια θα είναι πιο εύκολο ο ΟΦΗ να κάνει το βήμα παραπάνω μια ώρα αρχύτερα. Και όπως έχω πει και παλαιότερα είναι κρίμα μια ομάδα της δυναμικής του ΟΦΗ  -που δέχομαι πως είναι ποδοσφαιρικό κοινό- να μην είναι στην Α1.  Από την στιγμή που υπάρχει υγεία και αυτός ο προπονητής είναι κρίμα αυτός ο ΟΦΗ να μην υπάρχει στην Α1. Όταν υπάρχει υγεία στην διοίκηση και σωστός τρόπος λειτουργίας είναι άδικο με αυτό τον λαό να μην παίζει στην Α1. Όσο μακρινό ακούγεται άλλο τόσο εφικτό μπορεί να γίνει. 

Τέλος θα ήθελα μια ευχή για τη νέα σεζόν…

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή μου.Κράτησα πολύ καλές σχέσεις με ανθρώπους στην Κρήτη άσχετα με τις πικρίες του πρώτου χρόνιου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, να βγει η χρονιά φυσιολογικά για όλους και είμαι σίγουρος πως οι παίκτες θα δίνουμε το 100% για να φανούμε αντάξιοι απέναντι στο όνομα του ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook