H τούρτα για τον ΟΦΗ και το τμήμα μπάσκετ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια τούρτα του ΟΦΗ, ως ένδειξη εκτίμησης και αποδοχής για την συνεργασία με τον ΟΦΗ, πρόσφερε στους ανθρώπους της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Βαμιεδάκης, στην συνάντηση που είχε μαζί τους, με θέμα την επέκταση της χορηγίας, που έχει κάνει στο σύλλογο.

Ο ιδιοκτήτης της τουριστικής εταιρείας DELTA ΝΕΤ θα συνεχίσει να μεταφέρει δωρεάν τις ακαδημίες μπάσκετ του ΟΦΗ και τη νέα περίοδο, καθώς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος απο την συνεργασία και την χορηγία στη φετινή χρονιά, για αυτό και θα συνεχίσει να στηρίζει το μπάσκετ του ΟΦΗ.

Στο δείπνο που παρέθεσε στα μέλη της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο Carolina που διαθέτει στα Μάλια, εξέπληξε τους πάντες, όταν το…επιδόρπιο ήταν μια τούρτα του ΟΦΗ, δείχνοντας την εκτίμηση τους στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και την αγάπη του για τον ΟΦΗ.

Απο την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ έδωσαν στον Μιχάλη Βαμιεδάκη ένα κρητικό μαχαίρι και ένα λάβαρο του συλλόγου, ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι «είναι τιμή για το μπάσκετ του ΟΦΗ και συνολικά για το σύλλογο, να έχει την στήριξη, τέτοιων επιχειρηματιών».

Παράλληλα απο την επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ, γίνεται γνωστό ότι είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια για να έρθουν κοντά στο σύλλογο και ειδικότερα στο τμήμα μπάσκετ και άλλοι επιχειρηματίες, ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η δυναμική της προσπάθειας που γίνεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook