Από την Θεσσαλονίκη ο συνεργάτης του Τακιανού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά – την ίδια ώρα που ομάδες της Α2 ανακοινώνουν παίκτες – είναι σε εξέλιξη και βρίσκεται υπό την πλήρη εποπτεία του Μακεδόνα τεχνικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τακιανός είναι σε συζητήσεις με 5 βασικούς μεταγραφικούς στόχους δίχως τα ονόματα τους να έχουν διαρρεύσει στον τύπο. Κατά την παρουσία του στο Ηράκλειο, ο Φώτης Τακιανός συζήτησε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά και του ανατέθηκε το πλήρες σχέδιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα που θα βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα χρονιά ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την αποχώρηση του Φώτη Τακιανού, ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι από την Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, αυτό είναι ένα θέμα που το χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος ο προπονητής του ΟΦΗ προκειμένου να κλείσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Τακιανός έχει συζητήσει με τον προπονητή που θα είναι ο συνεργάτης του και το όνομα του αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook