Συνεχίζονται οι επαφές για “συμπαίκτες” – Την μεθεπόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο ο Τακιανός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ φαίνεται πως έχουν βρει κάτι ώστε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους τη νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν δύο ακόμα ραντεβού με υποψήφιους “συμπαίκτες”. Το Gentikoule έχει όλο το ρεπορτάζ.

Σε καλό σημείο φαίνεται να βαίνουν τα πράγματα για τον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι της “Διοικούσας Επιτροπής” φαίνεται να έχουν βρει κάποιους ανθρώπους που θα μπορούν να προσφέρουν την οικονομική τους στήριξη στην ομάδα, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν δύο ακόμα ραντεβού με υποψήφιους “συμπαίκτες”.

Ενήμερος για όλα τα παραπάνω είναι και ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος θα βρίσκεται την μεθεπόμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο ώστε να του τεθεί το πρότζεκτ της νέα περιόδου και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλώς να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.

Το όνομα του τεχνικού του ΟΦΗ συνεχίζει να “παίζει” για τον Άρη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule δεν έχει υπάρξει κάτι πιο επίσημο από πλευράς των “κιτρινόμαυρων” με τον Φώτη Τακιανό να συνεχίζει να έχει το μυαλό του στον ΟΦΗ.

Η συμβολή του Φώτη Τακιανού στο “σώσιμο” της παρτίδας τα δύο τελευταία χρόνια, είναι αρκετά μεγάλη καθώς ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε μια ομάδα με ιδιαίτερο μπάτζετ και κατάφερε να την οδηγήσει στην παραμονή στην Α2. Στον ΟΦΗ πλέον θέλουν να δώσουν κάτι παραπάνω στον Φώτη Τακιανό ώστε να μπορέσει και εκείνος να πραγματοποιήσει το δικό του όραμα για τον ΟΦΗ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook