Ο Τακιανός “σχεδιάζει” και περιμένει τον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί το όνομα του τεχνικού να “έπαιξε” για τον Άρη όμως εκείνος από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναμφίβολα η συμβολή του Φώτη Τακιανού στο “σώσιμο” της παρτίδας τα δύο τελευταία χρόνια, είναι αρκετά μεγάλη καθώς ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε μια ομάδα με ιδιαίτερο μπάτζετ και κατάφερε να την οδηγήσει στην παραμονή στην Α2. Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τακιανός έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για τη νέα σαιζόν έχοντας στο μυαλό του όλα τα κομμάτια του παζλ. Ο Τακιανός φέρεται να έχει καταλήξει στους παίκτες που επιθυμεί εκείνος να παραμείνουν στον ΟΦΗ και τη νέα χρονιά αλλά και το που θα κινηθεί ο σύλλογος ώστε να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Το μόνο που περιμένει να κάνει είναι να πληροφορηθεί το μπάτζετ που έχει να διαχειριστεί στο νέο πρωτάθλημα αλλά και το τι “ταβάνι” πρόκειται να πιάσει ο ΟΦΗ. Αυτή η κατεύθυνση θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα όπου αναμένεται να γίνει μια συνάντηση των μελών της Επιτροπής Μπάσκετ προκειμένου να παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook