Σε αναμονή βάζει τον ΟΦΗ ο Τουντζιαράκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σταύρος Τουντζιαράκης αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ ωστόσο ο 24χρονος σέντερ θέτει προτεραιότητα την παραμονή του σε ομάδα της Α1. Ποιες άλλες περιπτώσεις εξετάζει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ο 24χρονος σέντερ προέρχεται από μια χρονιά όπου δεν αποτέλεσε “πρώτο βιολί” στον Ίκαρο Καλλιθέας όμως παρ’ όλα αυτά επιθυμία δική του είναι να ψάξει συμβόλαιο σε ομάδα της Α1. Βέβαια, το δέλεαρ που του προσφέρει ο ΟΦΗ από αγωνιστικής πλευράς είναι μεγαλύτερο μιας και ερχόμενος στην Κρήτη θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ενώ θα είναι και… πενταδάτος εν αντιθέσει με την συμμετοχή του σε κάποια ομάδα της Α1.

Πάντως, στον ΟΦΗ δεν βιάζονται και αυτό συμβαίνει γιατί συνήθως τον Αύγουστο παρουσιάζονται καλύτερες περιπτώσεις αθλητών ενώ συν τοις άλλοις υπάρχει και η αγορά των κοινοτικών όπου μπορούν να βρεθούν καλές περιπτώσεις αθλητών που μπορούν να καλύψουν την θέση 5. Πέραν του Σταύρου Τουντζιαράκη, ο Βαγγέλης Βλάχος έχει στο μυαλό του και άλλες περιπτώσεις αθλητών που εξετάζει όπως ο Δημήτρης Δέσπος.

Ο έμπειρος σέντερ αγωνίστηκε την περσινή σαιζόν στο πρωτάθλημα της Α1 φορώντας την φανέλα του Ηρακλή και αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή λόγω της εμπειρίας του αλλά και της διαφοράς που μπορεί να κάνει στο πρωτάθλημα της Α2.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook