Λόγια καρδιάς και “αλήθειες” από τον Τακιανό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο καθ’ όλα πετυχημένος τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στην συνέντευξη τύπου με λόγια καρδιάς, στάθηκε στην απουσία του κόσμου σε όλη την διάρκεια της σαιζόν και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης σε περίπτωση που υπάρξουν τα ίδια προβλήματα.

Παρά το γεγονός ότι ο Φώτης Τακιανός δεσμεύεται με τον ΟΦΗ με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης σε περίπτωση που η ομάδα αντιμετωπίσει τα προβλήματα των τελευταίων καλοκαιριών που έτρεχε να δημιουργήσει ρόστερ την τελευταία μέρα. «Δεν θα πάρω το ρίσκο πάλι» απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε και πλέον στον ΟΦΗ οφείλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα εν όψει της νέας χρονιάς.

Όσον αφορά την μάχη της παραμονής και την αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας, ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στην απουσία του κόσμου από το γήπεδο και… τον κάλεσε να είναι συμπαράστατης του ΟΦΗ τη νέα σαιζόν: «Είμαστε σε μια κατάσταση στρες ακόμα επειδή μπήκαμε σε μια διαδικασία όπου δεν φαινόταν ότι θα μπαίναμε σε καμία φάση του πρωταθλήματος. Βρεθήκαμε να παίζουμε την παραμονή μας στο τελευταίο ματς. Το σημερινό ματς είδε περισσότερη καρδιά παρά τακτική. Ο Ράζης έπαιζε με κράμπες , τα παιδιά έχουν «καεί». Ποτέ κατά την διάρκεια της χρονιάς δεν αναφέρθηκα σε δικαιολογίες αλλά θα μιλήσω τώρα για το υψηλό ρίσκο και το χαμηλό μπάτζετ. Βάλαμε το κεφάλι μας στην λαιμητόμο το καλοκαίρι δημιουργώντας ένα σύνολο από λίγους παίκτες. Αυτό είναι ένα μάθημα αυτογνωσίας για την διοίκηση. Στο πρωτάθλημα παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου ο τελευταίο τρίμηνο. Επιτέλους ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι η ομάδα του ανήκει. Εμφανίστηκε γυμνή χωρίς καμία στήριξη. Δεν μετράει ο Τακιανός και η απουσία του κόσμου έφερε σε κίνδυνο την ομάδα. Η σημερινή ατμόσφαιρα πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι. Πετύχαμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους προσπάθησαν. Απο την διοίκηση που στάθηκε πρωτεργάτης. Τους κύριους Δανδάλη, Χωραΐτη, Καμπάκα, Σφακιανάκη, Παπαδάκη. Όπως και τον τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ, τον Μάνο Σφακιανάκη, τον συνεργάτη μου Γιώργο Γωνιωτάκη και τελευταίο βάζω εμένα. Μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχουν όλοι. Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνειπρωταθλητισμό. Δεν μπορεί να μείνει στα λόγια. Και να στηρίξουν την ομάδα στις πράξεις, όχι στα λόγια. Πέρυσι βάλαμε μια πέτρα, φέτος άλλη μια».

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook