Ραζής: “Ο κόσμος θα μας δώσει την ώθηση για τη νίκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κύπριος πλέι – μέικερ του ΟΦΗ μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τον “τελικό” με τον Φίλιππο, ζήτησε την στήριξη του κόσμου και τόνισε ότι η ομάδα θα πάρει τη νίκη που χρειάζεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστόφορος Ραζής

Για το αν περίμεναν στον ΟΦΗ η ομάδα να παίζει την παραμονή της στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν: «Κανείς μας δεν το περίμενε αυτό. Ότι θα κληθούμε δηλαδή να παίξουμε ένα ματς τελικό. Δυστυχώς την φετινή σεζόν αδικήσαμε τους εαυτούς μας και δεν αξίζαμε να φτάσουμε τελευταία αγωνιστική να παίζουμε την παραμονή. Τώρα τα πράγματα έχουν έτσι και είμαστε αποφασισμένοι να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου και αν θα έχει σχέση με αυτό του πρώτου γύρου: «Είναι αλήθεια πως το πρώτο ματς πήγαινε πόντο – πόντο και πήγε στην παράταση. Για μας δεν αλλάζει κάτι. Ο Φίλιππος είναι αδιάφορος βαθμολογικά αλλά εμείς θα μπούμε από το πρώτο λεπτό δυνατά για να έρθει η νίκη. Πάνω απ΄ όλα πρέπει να έχουμε πάθος, πολύ διάθεση και πιστεύω με αυτά τα δύο και τη συμπαράσταση του κόσμου που ελπίζω να δώσει δυναμικό παρόν να πάρουμε το νίκη».

Για την απουσία του κόσμου από το ΒΑΚ μέχρι στιγμής: «Ελπίζω να έχουμε διαφορετική εικόνα το Σάββατο. Όλοι έχουμε παράπονο πως δεν έχουμε ζήσει ατμόσφαιρα Γεντί Κουλέ. Ελπίζω το Σάββατο να δούμε κάτι διαφορετικό και ο κόσμος να μας δώσει την ώθηση για τη νίκη».

Για το αν ΟΦΗ επαναπαύθηκε στα τελευταία παιχνίδια έχοντας ως δεδομένο την παραμονή του: «Δεν επαναπαυθήκαμε. Νομίζω μας έφεραν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών και ίσως αυτό μας έφερε πίσω. Δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε στις προπονήσεις όπως πρέπει αλλά ακόμα και έτσι παλέψαμε όλα τα παιχνίδια και χάσαμε στις λεπτομέρειες. όλα αυτά μαζί δεν μας επέτρεψαν να καθαρίσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο πιο νωρίς».

Για ποιο θεωρεί εξίσου σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο εκτός αυτό του ΟΦΗ: Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα άλλα παιχνίδια. Θα κάνουμε την δουλειά μας για να μην εξαρτόμαστε από άλλους. Νομίζω τα άλλα παιχνίδια που έχουν σημασία είναι της Καβάλας με τον Φιλαθλητικό με τον και του Λαγκαδά με το Λαύριο. Εμείς κοιτάνε να πάρουμε τη νίκη και τα άλλα παιχνίδια δεν μας αφορούν. Όποιος πάρει τη νίκη στα άλλα παιχνίδια ίσως σωθεί».

Για το αν η ήττα που έφερε σε αυτό το σημείο τον ΟΦΗ ήταν αυτή με τον Φιλαθλητικό: «Πιστεύω πως ναι γιατί με την ήττα αυτή πλέον είχε βάση το ακραίο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας. Αυτό το παιχνίδι ήταν που δεν έπρεπε να χαθεί. Υπήρχαν και άλλα στην σεζόν που δεν έπρεπε. Έτσι έχουν τα πράγματα τώρα κοιτάμε το ματς του Σαββάτου για να το πάρουμε και να ξεμπερδεύουμε».

Για την άνοδο του Κοροίβου στην Α2 και αν ήταν δίκαιη μετά από αυτή της ΑΕΚ: «H Καβάλα είχε ξεκινήσει άσχημα αλλά μετά ακολούθησε καλή πορεία. Αν εξαιρέσουμε το Ψυχικό που και αυτό έδειχνε πως θα το πάλευε πιστεύω πως και ο Κόροιβος και η Καβάλα είχαν σταθερή πορεία και φαινόταν πως θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Την άνοδο πήρε με ένα τρίποντο στο τέλος ο Κόροιβος».

Για την σκέψη του ίδιου για την επόμενη σεζόν: «Προς το παρόν η σκέψη όλων είναι 100% στο ματς του Σαββάτου και να πάρουμε τη νίκη. Μετά θα δούμε. Οι εντυπώσεις από τον ΟΦΗ και την Κρήτη είναι πέρα για πέρα θετικές και γιατί όχι να μην συνεχίσω και του χρόνου».

Για τις εντυπώσεις του από την Α2: «Είναι μια νέα εμπειρία για μένα. Ήθελα να αγωνιστώ στην Ελλάδα.Το πρωτάθλημα της Α2 είναι ανταγωνιστικό και από την φετινή σεζόν αποκόμισα πράγματα για το μέλλον. Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί κάποια στιγμή να κάνει το βήμα για την Α1: Ο ΟΦΗ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και του αξίζει να βρίσκεται στην παραπάνω κατηγορία. Με το βάρος της φανέλας μόνο θα μπορούσε να αγωνίζεται στην Α1. Το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο για το παιχνίδι του Σαββάτου: Να γίνουμε όλοι μια γροθιά το Σάββατο, να μας δώσει τη δύναμη για τη νίκη και να πανηγυρίσουμε σε εισαγωγικά την παραμονή γιατί δεν αρμώζει να πανηγυρίζει μια παραμονή ο ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook