Πλιούκας: “Ούτε διπλό μπορούσαμε να παίξουμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χάρης Πλιούκας μίλησε στο athleticradio.gr για τον τελικό κόντρα στον Φίλιππο και καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν ενώ εμφανίζεται θετικός να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο χαρισματικός γκαρντ στο athleticradio.gr

Για το ματς με τον Φίλιππο

“Για μας είναι ένα ματς δίχως αύριο. Πρέπει να νικήσουμε ώστε να μην μας νοιάζει τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες. Η νίκη είναι μονόδρομος. Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι  να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα και θα τα δώσουμε όλα χωρίς να μας επηρεάζουν οι τραυματισμοί”.

Για το που θα κριθεί το ματς

“Η ομάδα μου έχει το άγχος αλλά ξέρουμε οτι τα περιθώρια στένεψαν. Θεωρώ οτι όποιος παρουσιαστεί σοβαρός και πειθαρχημένος θα νικήσει. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμενοι γίνεται. Τα αγωνιστικά πλάνα περνάνε σε δεύτερη μοίρα αφού σε τέτοια ματς μετράει η δύναμη της θέλησης και της διάθεσης”.

Για τους λόγους που έφτασε ο ΟΦΗ να παίζει την παραμονή του σε ένα ματς

“Οι πολλοί τραυματισμοί μας έχουν φέρει πίσω. Δεν μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις όπως θα θέλαμε. Ούτε διπλό δεν μπορούμε να παίξουμε αφού έχουμε μείνει μόνο οκτώ υγιείς. όταν σου λείπουν βαισκοί παίκτες δεν μπορεί να βγει το πλάνο. Πάντως ακόμα και έτσι έχουμε χάσει ματς στον πόντο και είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα ματς”.

Για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ στα ματς στο ΒΑΚ

“Δυστυχώς ο κόσμος δεν μας στήριξε όσο θα έπρεπε την φετινή χρονιά. Τώρα όμως παίζουμε ένα ματς ζωής ή θανάτου και οι φίλοι μας θα πρέπει να έρθουν να μας συμπαρασταθούν. Ένα ματς έμεινε και πρέπει να το πάρουμε και με την δύναμη που θα μας δώσει η έδρα μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και όλοι θα πρέπει να έρθουν στο ΒΑΚ. Δεν αξίζει στον ΟΦΗ να παίζει για την παραμονή του και γενικά στην Α2 αφού είναι μία ομάδα μεγέθους Α1. Κάνω κάλεσμα να ερθει ο κόσμος οπωσδηποτε για το καλό του ΟΦΗ το Σάββατο”.

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα του χρόνου

“Τώρα το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε το Σάββατο και να σωθεί ο ΟΦΗ. Δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις ακόμα και τις προσεχείς μέρες θα έχω να πω περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα. Είναι πάντως θετική η διάθεσή μου να παραμείνω στον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook