Τώρα… τρέχει για να μην πέσει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ήττα από τον Ηρακλή βάζει σε περιπέτειες τον ΟΦΗ που θέλει πάση-θυσία τη νίκη στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Φίλιππο Βέροιας.

Eκεί που η παραμονή έμοιαζε με τυπική διαδικασία για τον ΟΦΗ φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική όπου η Κρητική ομάδα θέλει πάση θυσία για να μην κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς οι διαδοχικές ήττες από Ψυχικό και Ηρακλή έχουν βάλει για τα καλά σε περιπέτειες την Κρητική ομάδα. Ο ΟΦΗ θέλει νίκη κόντρα στον Φίλιππο τη τελευταία αγωνιστική για να μην πέσει στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας (με Φιλαθλητικό και Ερμή), το οποίο τον “ρίχνει” στη Β΄Εθνική. Για να είναι 100% σίγουρος ο ΟΦΗ θέλει νίκη επί του Φίλιππου τη τελευταία αγωνιστική, ή νίκη του Φιλαθλητικού στη Καβάλα, καθώς σε αυτή τη περίπτωση πέφτει ο Ερμής Λαγκαδά, ακόμη και αν νικήσει στην έδρα του το αδιάφορο βαθμολογικά Λαύριο καΘώς σε ισοβαθμία ΟΦΗ και Ερμή Λαγκαδά υπερτερεί ο ΟΦΗ. 

Οι “ασπρόμαυροι” θα μπουν σε ρυθμούς “τελικού” από την Δευτέρα με τον Φώτη Τακιανό να περιμένει να δει την κατάσταση του Απόλλωνα Δεληγιώργη, ο οποίος αν και φάνηκα να ξεπερνάει το πρόβλημα που “κληρονόμησε” από το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό, δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook