Για τη νίκη παραμονής στο Ιβανώφειο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ δεν θέλει να μπει σε σενάρια υποβιβασμού την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει στην Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο τη νίκη. 

Oι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα και μαθηματικά την παραμονή τους καθώς υπάρχει ένα απευκταίο σενάριο στο οποίο η ομάδα μπορεί να υποβιβαστεί. Ποιο είναι αυτό; Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας του ΟΦΗ με τον Φιλαθλητικό, και τον Ερμή Λαγκαδά ή τους Ίκαρους Σερρών. Mπορεί το σενάριο αυτό να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο από τη στιγμή που ο ΟΦΗ δεν εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του όλα μπορούν να συμβούν και για αυτό η νίκη στην σημερινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο άδειο λόγω τιμωρίας Ιβανώφειο είναι επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Φώτη Τακιανού. 

Ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει στην διάθεση του για την σημερινή αναμέτρηση και τους Απόλλων Δεληγεώργη και Στέφαν Τζόρτζεβιτς οι οποίοι μπορεί να μην είναι 100% έτοιμοι για την σημερινή αναμέτρηση λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισαν, ωστόσο θα αγωνιστούν καθώς το σημερινό παιχνίδι είναι μεγάλης σημασίας για τον ΟΦΗ. Μοναδικός απών για τον ΟΦΗ θα είναι ο Πάρης Μάρτζος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook