Όλα ανάποδα για τον ΟΦΗ και ήττα με 71-75

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ μη έχοντας στην διάθεση του τον τραυματία Μάρτζο, έχασε και τον Τζόρτζεβιτς λίγο πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, ενώ κουτσαίνοντας αποχώρησε και ο Δεληγιώργης 14΄΄ πριν το φινάλε και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα με 71-75 από τον Φιλαθλητικό.

Μαζί βάδιζαν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης  με τον Φιλαθλητικό να κρατάει ένα μικρό προβάδισμα και να προηγείται με 9-12 στα μισά της πρώτης περιόδου. Ο ΟΦΗ μετά το 4-3 που προηγήθηκε στην αρχή ανέκτησε ξανά το προβάδισμα και προηγήθηκε με 19-16, 2:04 πριν το τέλος. Έχοντας τρέξει ένα σερί 11-0, ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 23-16 δευτερόλεπτο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο ολοκληρώθηκε βρίσκοντας τον ΟΦΗ να προηγείται με 23-18.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα, όμως ο Φιλαθλητικός εκμεταλλευόμενος την απουσία του Τζόρτζεβιτς που είχε ενα μικροτραυματισμό, με ένα μικρό σερί κατάφερε να ισοφαρίσει σε 30-30, 4΄ και 46΄΄ πριν το τέλος του ημιχρόνου.  Όταν ο Τζόρτζεβιτς πέρασε ξανά στο παιχνίδι ο ΟΦΗ συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό, όμως ο Φιλαθλητικός βρίσκοντας λύσεις κατάφερνε να διατηρηθεί κοντά στο σκορ και με τρίποντο του Καμπερίδη σε “νεκρό” χρόνο ισοφάρισε σε 40-40 με το τέλος του ημιχρόνου.

Με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Βαγενά ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 48-41 στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου και παρά την απουσία του Τζόρτζεβιτς που δεν αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του συνέχισε να διατηρεί το προβάδισμα. Ο Φιλαθλητικός με ένα σερί 5-0 μείωσε σε 48-46, όμως ο ΟΦΗ συνέχισε να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα το οποίο και αύξανε με το πέρασμα του χρόνου. Οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν την διαφορά στο +9, (59-50) και 61-52, 1 και 22 πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου, το οποίο έκλεισε, βρίσκοντας τον ΟΦΗ να προηγείται με 61-55. Μοναδικό πρόβλημα για τον ΟΦΗ ήταν τα 4 φάουλ του Ραζή και του Τόζιου.

Δεδομένου της απουσίας του Μάρτζου αλλά και των προβλημάτων στα φάουλ, ο Τζόρτζεβιτς ξεκίνησε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ωστόσο ο ΟΦΗ δεν ξεκίνησε καλά και μη σκοράροντας στο πρώτο 2λεπτο επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να περάσουν μπροστά με 61-62 τρέχοντας ένα σερί 10-0. Ο Σέρβος σέντερ του ΟΦΗ ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να προσφέρει όσα μπορεί και έκατσε ξανά στον πάγκο. Ο Φιλαθλητικός έλεγχε το παιχνίδι και 3΄και 47΄΄ πριν το τέλος προηγήθηκε με 63-69. Με τρίποντο του Τζόλου 2 και 15΄΄ πριν το τέλος ο Φιλαθλητικός προηγήθηκε με 65-72 και φάνηκε να αγγίζει τη νίκη. Με ένα 4-0 ο ΟΦΗ μείωσε σε 69-72 όμως το τρίποντο-μαχαιριά του Χείλαρη 1 λεπτό πριν τη λήξη έγειρε οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Ζωγράφου που πήρε τελικά τη νίκη επικρατώντας με 71-75.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook