“Οι ομάδες δημιουργούνται με καρδιά με ψυχή”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Τακιανός τόνισε ότι ο ΟΦΗ δείχνει καρδιά και ψυχή επιβραβεύοντας τους παίκτες του με ένα μεγάλο ρεπό εν όψει των ημερών του Πάσχα.

Αναλυτικά η αρχική τοποθέτηση του Φώτη Τακιανού

Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με συγχαρητήρια προς τους παίκτες της ομαδας μας. Προστατεύσαμε την πορεία, τον στόχο της ομαδας και κατά μεγάλο ποσοστό η ομάδα μπορεί να κοιτάζει με αισιοδοξία το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Σε ένα ματς με μεγάλη σημασία δημιουργείται “πρεσάρισμα”, ρίσκο και άγχος. Στο πρώτο μέρος δεν πήραμε σωστές αποφάσεις ενώ στο δεύτερο περιόρισαμε το παιχνίδι των αντιπάλων. Καταφέραμε να καλύψουμε την διαφορά του πρώτου αγώνα και να έχουμε πλεονέκτημα για την ισοβαθμία και εννώ για την θέση για να μην παρεξηγηθώ. Η μεγαλύτερη επιτυχία μετά τη νίκη ειναι η εξής: Ότι μπορεί ο καθένας να κοιτάζει στα ματιά τον άλλον και να νιώθουν περήφανοι βλέποντας την διοίκηση που μας εμπιστεύθηκε και μας συμπαραστάθηκε όλη την χρονια. Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η περηφάνια. Είναι μια επιβράβευση για το ρίσκο που πήραν διοίκηση και προπονητές ώστε να δημιουργήσουν ένα ρόστερ με ελλείψεις αλλα με μεγαλη καρδιά. Οι ομάδες δημιουργούνται με καρδιά και ψυχή. Απόδειξη ειναι ότι πήγαμε σε όλες τις έδρες και παλέψατε όλα τα παιχνίδια μεχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όσον αφορά το αν εξασφαλίσε ο ΟΦΗ την παραμονή μετά τη νίκη πρόσθεσε λέγοντας ότι: “Επειδή τα ματιά μας έχουν δει πολλά νομίζω ότι γίνεται ένα μεγάλο και σταθερό βήμα. Το πρώτο που θα κάνουν ειναι να ξεκουραστούν οι παίκτες γιατί ειναι κουρασμένοι ψυχολογικά και σωματικά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook