Ραζής: “Είναι νωρίς για να πούμε τι θα γίνει του χρόνου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κύπριος πλέι μέικερ του ΟΦΗ μίλησε στο athleticradio.gr για το σπουδαίο παιχνίδι με το Λαύριο ενώ απαντώντας στην ερώτηση που αφορά το μέλλον του, τόνισε ότι είναι ακόμα νωρίς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χριστόφορος Ραζής

Για το ματς με το Λαύριο: “Θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη. Θα δώσουμε τα πάντα για να βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Όλες αυτές τις μέρες δουλεύουμε γι΄αυτόν τον αγώνα που πιστεύω οτι θα κριθεί στην άμυνα. Έχουμε εικόνα από το Λαύριο και ξέρουμε οτι είναι μία καλή ομάδα που είναι πιο πάνω από μας στην βαθμολογία”.

Για τον κόσμο της ομάδας: “Θέλουμε το Σάββατο την συμπαράσταση του κόσμου. Τώρα που μου δίνετε και σεις την δυνατότητα κάνω κάλεσμα στους φίλους μας να δώσουν το παρών και να μας βοηθήσουν. Όλοι ξέρουμε την δυναμική που έχει ο ΟΦΗ και την ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλο μας στο ΒΑΚ. Ελπίζω και πάλι να είναι μαζί μας και να μας δώσουν ώθηση για την νίκη όπως πάντα”.

Για τον στόχο της παραμονής: “Η παραμονή μας περνάει κατά ένα μεγάλο ποοσοστό από το ματς του Σαββάτου. Αν κερδίσουμε θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να μείνουμε. Κοιτάμε βέβαια ξεχωριστά κάθε ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και την δική του παρουσία: “Πιστεύω οτι ίσως αδικήσαμε τους εαυτούς μας με την μέχρι τώρα πορεία που κάνουμε. Χάσαμε ματς στις λεπτομέρειες αλλά πλέον κοιταμε μπροστά. Και γω μπορούσα να πάω καλύτερα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και θέλω να πηγαίνει καλά η ομάδα και μετά εγώ”.

Για τις εντυπώσεις του από το Ηράκλειο και το αν θα μείνει και του χρόνου: “Το Ηράκλειο και η Κρήτη γενικότερα μοιάζει με την Κύπρο. Ήταν εύκολη η προσαρμογή μου. Έχουμε πολλά κοινά και οι Κρητικοί είναι φιλόξενοι. Οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Τώρα κοιτάμε πως θα τελειώσει η σεζόν και μετά θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Είναι νωρίς ακόμα και δεν ξέρω το θα γίνει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook