Τραϊανός στο Gentikoule: “Έτοιμοι εγκεφαλικά για τη νίκη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τάσος Τραϊανός μίλησε στο Gentikoule για το κρίσιμο παιχνίδι με τους Ίκαρους και τόνισε ότι η ψυχολογική νοοτροπία θα είναι το κλειδί για τη νίκη.

Μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τους Ίκαρους Σερρών ο αρχηγός του ΟΦΗ είπε πως “ολοκληρώνουμε την προετοιμασία αύριο. Είμαστε όλοι καλά και το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με μία ομάδα που παίζει τη ζωή της, καθώς αν χάσει μειώνονται οι πιθανότητες για να μείνει στην κατηγορία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι εγκεφαλικά για να διεκδικήσουμε τη νίκη”.

Για την αλλαγή έδρας των Ίκαρων Σερρών ο Τάσος Τραϊανός τόνισε στο Gentikoule ότι: “Άλλαξαν κλειστό, πηγαίνοντας σε ένα πιο μικρό, φαντάζομαι για να έχουν πιο δυνατή έδρα. Έπαιξαν εκεί και με την Βέροια. Παίζουν τη ζωή τους και ξέρουμε πως θα κάνουν τα πάντα για να σωθούν”.

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ το παιχνίδι με τους Ίκαρους, ο φόργουορντ του ΟΦΗ πρόσθεσε: “Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα τους και πρέπει να βγάλουμε όλα όσα έχουμε δουλέψει μέσα στην εβδομάδα και να μείνουμε στο πλάνο μας. Έτσι πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Από εδώ και πέρα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όσο το δυνατόν θα το αντιμετωπίζουμε καλά για να έχουμε καλό ταμείο στο τέλος. Πλέον κοιτάμε να εξασφαλίσουμε το ταχύτερο δυνατό την παραμονή. Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι περίεργα και δεν έχει νομίζω σημασία η βαθμολογία. Όλα θα είναι δύσκολα και αμφίρροπα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook