Χαλβατζάκης: “Μακάρι να δούμε και τον ΟΦΗ στην Α1”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το All Star Game που θα γίνει στα Χανιά και ευχήθηκε να δει τον ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία.

“Μακάρι να πετύχει την άνοδο. Θέλουμε ομάδες με ιστορία και υγιείς και βασικότερα από όλα να έχουν τις υποδομές σε γήπεδο. Δυστυχώς στην χώρα μας κατασκευάζονται γήπεδα αλλά μετά δεν υπάρχουν ομάδες και έχουμε το παράδειγμα του Μακεδονικού στην Κοζάνη. Ένα υπερσύγχρονο γήπεδο που είναι κλειστό τώρα. Υπάρχουν πολλά γήπεδα έτσι. Πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθεί αυτό. Η Κρήτη έχει γήπεδα και είναι μεγάλη υπόθεση αυτό. Στο Ηράκλειο υπάρχει γήπεδο και υποδομές για να στηρίξει την προσπάθεια αυτή” ήταν η απάντηση του στο ενδεχόμενο να πάρει ο ΟΦΗ την άνοδο για την Α1.

Όσον αφορά το αν η Κρήτη μπορεί να “αντέξει” δύο ομάδες στην Α1, υπογράμμισε ότι “το νησί είναι αυτάρκες. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή ας πούμε αυτό που έγινε στην Λάρισα. Είχαμε δύο ομάδες στην ίδια πόλη που σαν αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης ήταν να καταστραφούν και οι δύο ομάδες. Από τη στιγμή που δεν είναι στην ίδια πόλη μπορεί να στηρίξει δυο ομάδες στην Α1″.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook