Και χορηγός στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια σημαντική συμφωνία προχώρησε ο ΟΦΗ καθώς το ταξιδιωτικό γραφείο DELTANET Travel είναι ο χορηγός των τμημάτων υποδομής του συλλόγου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ προσπαθώντας πάντα για την βελτίωση των συνθηκών των τμημάτων υποδομής του συλλόγου προχώρησε σε μια σημαντική συμφωνία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με μοναδικό σκοπό την άψογη λειτουργία των Ακαδημιών.

Από σήμερα, στην οικογένεια του ΟΦΗ προστίθεται ο κύριος Μιχάλης Βαμιεδάκης με την DELTANET TRAVEL που είναι ο χορηγός των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Η DELTANET προστέθηκε στην οικογένεια του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ και η Επιτροπή Μπάσκετ εύχεται ότι η χορηγική σχέση που ξεκίνησε θα είναι πολυετής και θα γίνει η βάση μιας πολύπλευρης συνεργασίας.

Η DELTANET TRAVEL, με έδρα το Ηράκλειο, ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια και από τότε έχει υπηρετήσει σχεδόν ένα εκατομμύριο τουρίστες από διάφορες χώρες της Ευρώπης αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας έγινε σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της DELTANET TRAVEL στην οδό Γιαμαλάκη 50 που στεγάζονται στο Iraklion Center.

Στην φωτογραφία είναι ο κύριος Μιχάλης Βαμιεδάκης με τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ Τάκη Χωραΐτη, Συμεών Καμπάκα και Δημήτρη Παπαδάκη.

Ο Μιχάλης Βαμιεδάκης δήλωσε στο ofibc.gr: «Η κοινωνία τού Ηράκλειου οφείλει να είναι υπερήφανη για την ιστορική ομάδα του ΟΦΗ ο οποίος προσφέρει πρότυπα στη νεολαία της πόλης και καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα. Οι ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ έχουν ακόμα πιο ιδιαίτερη αποστολή αφού απευθύνoνται σε παιδία μικρής ηλικίας και τους δίνουν την πρώτη ευκαιρία να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Είναι καθήκον όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας, να υποστηρίζουν αυτές τις δράσεις, διότι ότι συμβάλει στην καλλιέργεια των παιδιών μας αποτελεί την πλέον σίγουρη επένδυση για ένα καλύτερο αύριο.

Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε όλο ευαισθητοποιημένοι σε αυτό τον τομέα, γιαυτό και η εταιρεία μας, στα πλαίσια της κοινωνικής της ευθύνης, ως ένα πρώτο βήμα και ένα δείγμα ελάχιστης συνεισφοράς με χαρά στηρίζει τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε από κοινού ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook