“Μια μπάλα και μια φανέλα για τον κόσμο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Mε τίτλο “Μια μπάλα και μια φανέλα για τον κόσμο του ΟΦΗ”, ο ΟΦΗ με μια πρωτοποριακή ενέργεια δίνει ένα… παραπάνω κίνητρο στον κόσμο του για να δώσει το παρόν στο ντέρμπι με το Ψυχικό.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα γίνει κλήρωση για μια συλλεκτική μπάλα μπάσκετ που θα έχει τις υπογραφές όλων των παικτών του ΟΦΗ καθώς και μια επίσημη φανέλα της ομάδας και στους διαγωνισμούς θα συμμετάσχουν όλοι όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με το Ψυχικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Ψυχικό (17.00), ο ΟΦΗ εγκαινιάζει το πρόγραμμα «Μια μπάλα και μια φανέλα για τον κόσμο του ΟΦΗ». Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα έρθουν στο γήπεδο θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δύο συλλεκτικά δώρα – απλά και μόνο με το απόκομμα του εισιτηρίου του αγώνα με το Ψυχικό.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα γίνει κλήρωση για μια συλλεκτική μπάλα μπάσκετ που θα έχει τις υπογραφές όλων των παικτών του ΟΦΗ καθώς και μια επίσημη φανέλα της ομάδας.

Πιστή στην βοήθεια και την στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ, η Επιτροπή Μπάσκετ θα συνεχίσει την προσπάθεια προκειμένου να βλέπουμε κάθε Σάββατο ένα γεμάτο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook