Τραϊανός: “Έρχεται τo πιο δύσκολο παιχνίδι που θα δώσουμε στο ΒΑΚ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Ο Τάσος Τραϊανός σε συνέντευξη του μίλησε για την αναμέτρηση με το Ψυχικό και τόνισε οως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους για τη νίκη. 

Το ματς με το Ψυχικό είναι κομβικής σημασίας εν όψει της συνέχειας και οι “μελανόλευκοι” θα πρέπει να δώσουν το 100% τους για να φτάσουν στο ροζ φύλλο. Αυτό παραδέχτηκε και ο Τραϊανός στο superbasket.gr, μιλώντας παράλληλα για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, αλλά και για το… ταμείο που θα γίνει στο τέλος.

Για τη μέχρι στιγμής πορεία του ΟΦΗ, είπε: «Σίγουρα έχουμε κάνει κάποιες καλές νίκες, κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις που όμως δεν είχαμε θετικό αποτέλεσμα και κάποιες «κακές» ήττες! Όμως, σε όλα αυτά τα παιχνίδια (πλην της πρεμιέρας) ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μας μένει μια πικρία για τις ήττες και για τον τρόπο που ήρθαν, αλλά η ομάδα είναι νεανική και ως ένα σημείο το περιμέναμε. Το σημαντικό για εμάς και στο οποίο ρίχνουμε το βάρος είναι η καθημερινή δουλειά στο γήπεδο, η ενέργεια και ο ενθουσιασμός! Πιστεύω παιχνίδι με το παιχνίδι και εβδομάδα με εβδομάδα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει η ομάδα του, ξεκαθάρισε: «Ο στόχος που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς είναι η παραμονή. Ωστόσο, κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προετοιμαζόμαστε για να κερδίζουμε κάθε Σάββατο άσχετα με τον αντίπαλο».

Για το αν οι «μελανόλευκοι» είναι καλύτεροι ή χειρότεροι σε σχέση με πέρυσι, σχολίασε: «Η ομάδα έχει αλλάξει εντελώς φέτος σε σχέση με την περασμένη χρονιά. και ο κόουτς Τακιανός έχοντας ως βάση την φιλοσοφία του προσπαθεί να δώσει τις κατευθύνσεις έτσι ώστε να αποδίδουμε καλυτερα. Τώρα αν παίζουμε καλύτερα ή όχι θα φανεί στο τέλος από το αποτέλεσμα».

Για το κρίσιμο σαββατιάτικο ματς με το αντίπαλο Ψυχικό, τόνισε: »Σίγουρα το Ψυχικό μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Θα είναι ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα στο ΒΑΚ. Είχαμε την ευκαιρία με την διακοπή να δουλέψουμε και να προετοιμαστούμε γι” αυτό το παιχνίδι περισσότερο, καθώς και να ξεκουραστούμε, ξεπερνώντας τους μικροτραυτισμούς που είχαν κάποια παιδιά..
εμεις θα ήμαστε έτοιμοι το Σάββατο και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την νίκη που την εχουμε ανάγκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας..και περιμένουμε τον κόσμο της ομάδας να μας στηρίξει σε αυτο το δύσκολο παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook