Πάει πάνοπλος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ με τον Φώτη Τακιανό να αναμένεται να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες. 

Tην προετοιμασία τους για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην αυλαία του δευτέρου γύρου ξεκίνησε ο ΟΦΗ, με τους παίκτες του Φώτη Τακιανού να περνούν αρκετή ώρα στο γυμναστήριο και στο παρκέ του ΒΑΚ. Η ψυχολογία στην ομάδα έχει τονωθεί μετά τη νίκη στην Βέροια και στον ΟΦΗ περιμένουν το παιχνίδι με την ΑΕΚ ώστε να δείξουν πως δεν μπορεί κανείς να τους ξεγράφει στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ένωση. Μπορεί η ΑΕΚ να είναι το φαβορί, κάτι που δεν είναι κρυφό, ωστόσο στον ΟΦΗ δείχνουν πεπεισμένη πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ( ισοβαθμεί με το Ψυχικό) και γιατί όχι να πάρουν και τη νίκη στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό των Λιοσίων.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 και το βράδυ της ίδιας μέρας η ομάδα θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για την Αθήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook