“Ο ΟΦΗ χωρίς τον κόσμο του δεν είναι ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δηλώσεις του στον Athletic Radio 104,2 o Μάνος Σφακιανάκης εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ και πρόσθεσε λέγοντας ότι «να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και θα τον αποζημιώσουμε».

Το μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ και εκτελών καθήκοντα γενικού αρχηγού του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα. Με το τέλος του πρώτου γύρου, έκανε τον δικό του απολογισμό εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίηση του για την παρουσία του ΟΦΗ ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Σφακιανάκης στον AthleticRadio 104,2

Για τη νίκη επί της Βέροιας και την μεγάλη σημασία που παίζει αυτή στο ψυχολογικό κομμάτι: «Μια νίκη είναι πάντα νίκη και σου ανεβάζει την ψυχολογία. Προερχόμασταν από μια άτυχη στιγμή με Ηρακλή, όμως αυτό είναι και το όμορφο στο μπάσκετ που ζεις διάφορα πράγματα. Είχαμε το ψυχικό σθένος και κερδίσαμε στην Βέροια και αυτό παίζει και ρόλο στην ψυχολογία των παιδιών και κυρίως αυτό των παιδιών που είναι νέα σε ηλικία. Αν χάναμε και αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο ουσιαστικά τρόπο, ψυχολογικά θα ήταν πολύ δύσκολο για να επανέλθεις. Ήμασταν τυχεροί. τα παιδιά ήταν παλικάρια και ο πρώτος γύρος κλείνει εκεί που θέλαμε να είμαστε».

Για την ένσταση που έχει καταθέσει ο Φίλιππος Βέροιας και αν υπάρχει ανησυχία στην ομάδα για αυτό: «Δεν μπορούμε και ούτε θα σταθούμε σε αυτό και ούτε θα μείνουμε σε αυτό. Πήραμε μια νίκη πανάξια και δικαιότατη. Η ομάδα του Φιλίππου πήρε την απόφαση να κάνει μια ένσταση για μια φάση που έγινε πολύ νωρίτερα από το τέλος του αγώνα και αυτό τα λέει όλα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω σε αυτό. Είναι κάτι που θέλησαν να κάνουν, καλά έκαναν και το έκαναν, αν νομίζουν πως αδικήθηκαν. Για μας η νίκη είναι πανάξια και δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανένας. Η ένσταση θα καθυστερήσει γιατί συνήθως αργούν αυτές οι αποφάσεις. Εμείς δεν ανησυχούμε».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου: «Να το πάρουμε από την αρχή. Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα ξέραμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Επενδύσαμε σε ένα μικρό μπάτζετ και ο στόχος ήταν η παραμονή. Ξέραμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα και τα παιδιά υπερέβαλαν εαυτό ως τώρα. Χάσαμε πολλά ματς στο πόντο και ξέρετε καλά πως είναι αυτό. Αν εξαιρέσεις το ματς με την ΑΕΚ όλα τα παιχνίδια που χάσαμε χάθηκαν στον πόντο σχεδόν. Και στο ματς με τον Αρκαδικό 1,5 λεπτό πριν τελειώσει το παιχνίδι, το ματς ήταν στο πόντο .Οφείλουμε να πούμε πως είμαστε καλά εκεί που βρισκόμαστε».

Για το αν η ομάδα έχει πάρει αυτό που αξίζει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα στέκεται πανάξια εκεί που στέκεται. Το πόσο καλά πήγαμε και που φτάσαμε θα το δούμε στο τέλος. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και η δουλειά που γίνεται είναι σε επαγγελματικά πλαίσια. Τα παιδιά είναι άψογοι χαρακτήρες και έχουν συνειδητοποιήσει την δουλειά που γίνεται».

Για την παρουσία του κόσμου στα τελευταία παιχνίδια: «Ο ΟΦΗ όπως ξέρουμε όλοι είναι μεγάλη ομάδα. Το ότι είναι μεγάλη ομάδα οφείλεται στον κόσμο της. Ο ΟΦΗ χωρίς τον κόσμο του δεν είναι ΟΦΗ. Καλούμε τον κόσμο και αγωνιζόμαστε μόνο για τον κόσμο. Όσοι περισσότεροι έρχονται τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση. Δυστυχώς στα παιχνίδια που ήρθε ο κόσμος είχαμε ήττες. Είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό. ΟΦΗ χωρίς κόσμο δεν είναι ΟΦΗ. Μπορεί να τους πικράναμε αλλά τους θέλουμε δίπλα και θα τους αποζημιώσουμε στο δεύτερο γύρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook