Κιτσούλης: “Δεν ήθελα να φύγω από τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βασίλης Κιτσούλης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 μίλησε για το παιχνίδι που τον βρίσκει αντιμέτωπο με την πρώην ομάδα του αλλά και για το πέρασμα του από τον ΟΦΗ. 

Αναλυτικά όσα είπε μιλώντας στον Athetic Radio 104,2

Για το πέρασμα του από τον ΟΦΗ: Δέθηκα με την ομάδα και βοήθησαν όλες οι καταστάσεις. Είχα να κάνω με καλά παιδιά και παρά τα  προβλήματα δεν το παρατήσαμε για την ιστορία και το έμβλημα αυτής της ομάδας. Το καλό είναι πως φέτος η ομάδα έχει βρει ανθρώπους που είναι κοντά και που θέλουν να  πάνε μπροστά την ομάδα”.

Για τον στόχο της παραμονής που κέρδισε πέρσι ο ΟΦΗ: Σίγουρα το οτι σώθηκε η ομάδα την χρονιά που πέρασε με όλα τα προβλήματα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Το ποιος φταίει και τι έγινε δεν ξέρω και δεν στέκομαι εκεί. Ίσως και όλα αυτά τα προβλήματα βοήθησαν στο να έρθουμε πιο κοντά οι παίκτες. Υπήρχε και ο κόουτς που μας κράτησε και όλες αυτές οι δυσκολίες μας δυνάμωσαν και καταφέραμε και  σωθήκαμε”.

Για το αν θα έμενε στον ΟΦΗ αν η ομάδα δεν αντιμετώπιζε αυτά τα προβλήματα: Είναι μια άλλη ιστορία αυτό. Βρίσκομαι σε μια άλλη ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι σωστό που το λέω αλλά νομίζω πως ναι. Αν το έχω μετανιώσει δεν θέλω να πω κάτι τέτοιο. Ήμουν ικανοποιημένος με όλα στην Κρήτη, εκτός από ένα που είναι βασικό και το ξέρετε. Νομίζω μου ταιριάζει και ο ΟΦΗ σαν ομάδα και κοιτάμε το μέλλον πλέον”.

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση στον φετινό ΟΦΗ:Eίναι μια καινούργια ομάδα που σημαίνει πως χρειαζόταν χρόνο για να δέσει. Η καλή πορεία που έκανε στην αρχή ήταν κάτι που ξένισε πολλούς  αλλά επειδή ξέρω τον κόουτς δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Οι ήττες που ήρθαν ίσως είναι και κάτι λογικό που μπορεί να βγαίνει και από την κούραση και την απειρία και είναι φανερό αυτό. Νομίζω θα αντεπεξέλθει στην πορεία και άμα μείνουν τα παιδιά ενωμένα και δουλέψουν σκληρά νομίζω πως θα πετύχουν το στόχο τους από νωρίς”.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: Μετά από ένα καλό ξεκίνημα, είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και είμαστε στην ίδια μοίρα με τον ΟΦΗ περίπου. Προερχόμαστε από 4 ήττες και οι δύο. Είναι δύσκολο το παιχνίδι το Σαββάτου και είναι κομβικό παιχνίδι για τις δυο ομάδες. Θέλουμε τη νίκη, κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο. Προετοιμαστήκαμε σωστά, έχουμε επιστροφές και με την δύναμη της έδρας νομίζω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για το μέλλον των 2 ομάδων στην Α2: Δύο καλές και πολύ σοβαρές ομάδες. Είναι σε καλή κατάσταση και οι δύο. Καινούργιες ομάδες με καλό ξεκίνημα. Hρθαν κάποια στραβοπατήματα και νομίζω και οι δύο θα πάμε καλύτερα στην συνέχει και θα σωθούμε εύκολα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook