“Γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την φράση “γίνε και εσύ μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ”, η ομάδα μπάσκετ ανακοίνωσε την χρησιμοποίηση κάρτα μέλους για την Ακαδημία με δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη!

Το μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ του ΟΦΗ και εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας Δημήτρης Παπαδάκης τόνισε στο www.ofibc.gr ότι: «Στην Ακαδημία του ΟΦΗ επιχειρείται μια προσπάθεια βελτίωσης της και ανάπτυξης της. Πάνω σε αυτόν τον τομέα, προχωρήσαμε στην θέσπιση της κάρτας μέλους που παραχωρείται δωρεάν σε κάθε παιδί με την έλευση του στην οικογένεια του ΟΦΗ. Η κάρτα μέλους παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, γεγονός που αποτέλεσε και την προτεραιότητα μας. Η ακαδημία του ΟΦΗ απασχολεί ήδη 300 παιδιά και 9 προπονητές έχοντας ως μοναδικό στόχο την στελέχωση της μεγάλης ομάδας από Ηρακλειώτες αθλητές. Ήδη, φέτος η Ακαδημία του ΟΦΗ πραγματοποιεί προπονήσεις στα γήπεδα της Εφόδου, στο κλειστό γυμναστήριο των ΤΕΙ και βέβαια στο κλειστό που βρίσκεται στο ΒΑΚ. Η κάρτα μέλους είναι η αφετηρία για την ακόμα μεγαλύτερη οργάνωση της Ακαδημίας που φέτος συνεργάζεται άμεσα με την πρώτη ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που η Επιτροπή Μπάσκετ ανέλαβε το φορτίο της οργάνωσης και της διοίκησης της Ακαδημίας με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη και την βελτίωση του ΟΦΗ».

φωτογραφία (1)

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλεται ώστε να υπάρχει συνεχή βελτίωση της Ακαδημίας του ΟΦΗ, κάνουμε γνωστό πως ξεκίνησε η εφαρμογή της κάρτας μέλους της Ακαδημίας του τμήματος μπάσκετ.

Με κάθε εγγραφή στην Ακαδημία του ΟΦΗ, το κάθε παιδί παίρνει εντελώς δωρεάν την δική του, ονομαστική, κάρτα μέλους που του παρέχει την δυνατότητα να αποκτήσει μια σειρά από προνόμια στην πόλη του Ηρακλείου.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό αγαθό που προσφέρει ο ΟΦΗ σε ΟΛΑ τα παιδιά της Ακαδημίας είναι η δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη τους.

Αναλυτικά:

Βασική καρδιολογική εκτίμηση – Προαθλητικός έλεγχος

Δωρεάν οδοντιατρικό έλεγχο

Δωρεάν οπτομετρική εξέταση

Δωρεάν Διατροφική αξιολόγηση και Λιπομέτρηση

Δωρεάν μυοσκελετική αξιολόγηση

Πέραν της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της Ακαδημίας του ΟΦΗ αποκτούν μια σειρά από προσφορές και εκπτώσεις σε καταστήματα της πόλης του Ηρακλείου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook