Τραπέζι… ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας! (fotos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά το 4Χ4 στην αρχή, ήρθε ένα 4Χ4 αλλά στην ανάποδη με αποτέλεσμα η ψυχοσύνθεση των παικτών να χαλάσει λίγο. Και ήρθε ένα τραπέζι για να δείξει ότι ο ΟΦΗ είναι οικογένεια.

Το αρνητικό σερί που τρέχει ο ΟΦΗ από τα τέλη του 2013 – με την ήττα στο Λαύριο – έφτασε στην κορύφωση του κόντρα στον Ηρακλή. Και δεν πόνεσε μόνο το αρνητικό αποτέλεσμα αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο τρόπος που είχε και “γκρι” χρώμα μιας και όλα ανατράπηκαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο μήνα δεν ήθελαν και πολύ για να ταράξουν κάπως την ψυχολογία των παικτών και παράλληλα να κλονίσουν την πίστη όλων στις δυνατότητες της ομάδας. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που έγινε το τραπέζι το βράδυ της Τρίτης από την πλευρά της διοίκησης προς παίκτες και τεχνικό τιμ.

Για να δείξουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ότι η εμπιστοσύνη προς αυτήν την ομάδα δεν έχει κλονιστεί σε κανένα σημείο. Πολύ περισσότερο τώρα που ξεκινάει μια πραγματική μάχη και την οποία ο ΟΦΗ πρέπει να την κερδίσει οπωσδήποτε.

Το κλίμα στο “Αστραδενή” – εξαιρετικό μαγαζί – που ευχαρίστησε και ο ΟΦΗ μέσω της ανακοίνωση του, ήταν εξαιρετικό και όλοι πιστεύουν ότι κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας η ομάδα μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook