Εκτός εαυτού ο Τακιανός στην συνέντευξη τύπου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έξαλλος με την αντιμετώπιση που εχει ο ΟΦΗ απο τους διαιτητές στα τελευταία παιχνίδια ήταν ο Φώτης Τακιανός στην συνέντευξη τύπου μετα το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή.

Σε δυο σκέλη διαχώρισε την συνέντευξη τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ με την απογοήτευση και την στενοχώρια να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του. Ο Φώτης Τακιανός αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι στην αντιμετώπιση που εχει ο ΟΦΗ απο την διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια. Αναφερόμενος στο κομμάτι της διαιτησίας, ο Φώτης Τακιανός ήταν έξαλλος με όσα εχει συναντήσει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια λέγοντας ότι “το ότι δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να το παίρνουν και ως αδυναμία. Ποτέ δεν μπήκαμε στην διαδικασία να διαμαρτυρηθούμε όμως απο το ματς με το Λαύριο και μετα βλέπουμε μια διαφορετική συμπεριφορά. Επειδή είμαι στο μπάσκετ 35 χρονια μπορώ να διακρίνω το λάθος απο την πρόθεση. Αυτήν στην στιγμή αδικούμαστε κατάφώρα. Ο ΟΦΗ δεν αντιμετωπίζεται με την ίδια ευαισθησία που αντιμετωπίζονται οι αντίπαλοι μας. Δεν θελω ούτε να μετατοπίσω ευθύνες, ούτε να ψάξω αφορμές για τα αποτελέσματα. Μέσα απο αυτήν την δοκιμασία η ομάδα πρέπει να μείνει συμπαγής. Δεν χάσαμε επειδή δεν ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε επειδή δεν το σξιζαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατι κατέβαλαν μια τεράστια προσπάθεια. Σας παρακαλώ, να μας αφήσετε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Τακιανός στάθηκε στην απειρία των παικτών του που στοίχισε για ακόμα μια φορα στον ΟΦΗ τονίζοντας ότι “ο Ηρακλής κράτησε χαμηλά το τέμπο στο πρώτο ημίχρονο και δικαιώθηκε. Στο δευτερο ημίχρονο κάναμε σωστές επιθέσεις με μεγαλύτερο καθαρό μυαλό. Η ομαδα πληγώθηκε απο τα πολλά χαμένα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο και για την τελευταία φάση η εντολή προς τον Δεληγιώργη ήταν να βάλει ή να χάσει τις δυο βολές. Ο Δεληγιώργης έκανε αυτό που του ειπα όμως όταν λείπει η εμπειρία δεν μπορούμε να τα προλαβαίνουμε όλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook