Ενισχυμένος στην Κρήτη ο Κόροιβος;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτη.

Η ανακοίνωση:

“Ο τμήμα μπάσκετ του ΑΣΑ Κόροιβος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του καλαθοσφαιριστή, Γιώργου Γαλιώτου, ο οποίος αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014”.

WHO IS WHO:

Όνομα: Γιώργος Γαλιώτος

Ημ. Γέννησης: 20-12-1986

Ύψος: 2,13

Θέση: Σέντερ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Ο Γιώργος Γαλιώτος έχει καταγωγή από την Τρίπολη, κι έτσι όπως ήταν φυσικό ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Αρκαδικό. Το 2004 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τον Πανελλήνιο, που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α1.

Εκεί παρέμεινε μέχρι το 2006, όταν και αποχώρησε με προορισμό τον Ποσειδώνα Καλαμάτας (Β’ Εθνική). Δύο ακόμη εξαιρετικές του χρονιές στη Β’ Εθνική με τις φανέλες του Αλίμου και του Δούκα, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Ηλυσιακού, που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας μάλιστα συμπαίκτη τον αρχηγό μας, Σάκη Καρύδα.

Στους “κιτρινόμαυρους” παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2012 και είχε καλή παρουσία, μέχρι που αποφάσισε να… ξενιτευτεί, υπογράφοντας στη Βάρνα. Οι εμφανίσεις του στο βουλγαρικό πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικές (2ος ριμπάουντερ και 9ος μπλοκέρ της κατηγορίας), όμως πριν τελειώσει η περσινή σεζόν αποφάσισε να… επαναπατριστεί για χατίρι του Περιστερίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το διάστημα 2003-2004 ήταν διεθνής με την εθνική μας ομάδα των εφήβων, ενώ το 2009 έπαιξε στην Πανεπιστημιάδα του Βελιγραδίου, φορώντας την φανέλα της Εθνικής ομάδας, U24.

– See more at: http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=132715:2014-01-02-17-20-02&catid=32:a2&Itemid=14#sthash.adpAYC9t.dpuf

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook