Tσερκιτσόγλου: “Mετράω τις μέρες σαν φαντάρος για να επιστρέψω στον ΟΦΗ”!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι συνθήκες που επικρατούσαν το καλοκαίρι, οδήγησαν τον Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου μακριά από τον αγαπημένο του ΟΦΗ. Ο ίδιος δεν δίστασε να πει πως ίσως βιάστηκε να πάρει την απόφαση να φύγει, ενώ τόνισε πως η φετινή χρονιά είναι ένα διάλειμμα για εκείνον που μετράει τις μέρες για να επιστρέψει στον ΟΦΗ σαν φαντάρος! 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρόδρομος Τσερκιτσόγλου στο athleticradio.gr αναφερόμενος στον ΟΦΗ

Για την αποχώρηση του από την ΟΦΗ…

Ήταν εξωαγωνιστικοί παράγοντες. Ίσως και να βιάστηκα. Από την ομάδα είχα μιλήσει μόνο με τον Τακιανό .Είχα πιο φορτισμένο πρόγραμμα λόγια και του παιδιού μου φέτος. Φέτος μπορώ να πω πως κάνω ένα διάλειμμα. Για του χρόνου δεν ξέρω. Έχω τρέλα με την ομάδα, είναι γνωστό αυτό. Μπορώ να πω πως μετράω τις μέρες σαν φαντάρος για να επιστρέψω στον ΟΦΗ!

Για την εικόνα του φετινού ΟΦΗ…

Έχει κάνει φοβερή δουλειά ο Τακιανός και νομίζω του ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο της ομάδας . Με τις δυσκολίες που έχει πέρσι η ομάδα, θα είχε διαλύσει και θα είχε πέσει αν δεν ήταν ο Τακιανός. Η δουλειά που έχει κάνει φαίνεται στο γήπεδο. Δούλεψα μαζί του και είναι φοβερός. Με ένα τρομερά χαμηλό μπάτζετ βλέπουμε πως πάει η ομάδα. Νομίζω πως με δύο ποιοτικούς παίκτες, αν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα ο ΟΦΗ θα χτυπούσε άνοδο.

Συχνά πας να παρακολουθήσεις και τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ. Πως βλέπεις την ομάδα…

Η ομάδα με τον Σα Πίντο φαίνεται να έχει δουλέψει. Προχθές είδα το παιχνίδι στην τηλεόραση με τον Παναιτωλικό γιατί ήμουν στην Χίο. Νομίζω έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα και αν κάνει συνεχίσει έτσι η ομάδα μπορεί να πάει ψηλά.

Διαβάστε εδώ όλη την συνέντευξη του Πρόδρομου Τσερκιτσόγλου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook