Κερδίζει την αποθέωση (και) των αντιπάλων του!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΟΦΗ όχι μόνο κατάφερε να πάρει τη νίκη αλλά παράλληλα να διαλύσει τον αντίπαλο του με συνοπτικές διαδικασίες ρίχνοντας του στο κεφάλι άλλη μια 30αρα.

Κάτι που δείχνει την ενέργεια, τον τρόπο αλλά και το πάθος που έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ για να δείξουν ότι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας δεν είναι ούτε τυχαία αλλά ούτε και προήλθε μέσα από παρθενογένεση. Άλλωστε, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αποδεικνύουν την αξία τους αλλά και παράλληλα ότι κάθε ματς για να κερδηθεί – απαιτούνται πολλά κιλά ιδρώτα μέχρι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όταν ακούς έναν άνθρωπο που έχει ζήσει τις δικές του, προσωπικές και ατομικές, μεγάλες στιγμές στο μπάσκετ όπως ο Νίκος Οικονόμου να σε αποκαλεί “καταπληκτική ομάδα”, τότε όχι μόνο “κορδώνεσαι” και παίρνεις τα πάνω σου αλλά παράλληλα δικαιούσαι να έχεις μια προσωπική ικανοποίηση για την δουλειά που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αυτή η υγεία που βγάζει ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής είναι κάτι το ανεπανάληπτο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η αυτή η ομάδα είναι και η καλύτερη που έχει παρουσιάσει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook