Τακιανός: “Οι νίκες έρχονται μέσα από την άμυνα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την… διακοπή των Χριστουγέννων περιμένει ο Φώτης Τακιανός ώστε να πάρει ανάσες ο ΟΦΗ όπως τόνισε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Ίκαρους Σερρών.

Ο ΟΦΗ πάει στο Λαύριο την επόμενη αγωνιστική και με αυτό το ματς, θα κλείσει το πρωτάθλημα μέχρι το 2014 όταν και θα επιστρέψουν οι ομάδες στην δράση. Μια διακοπή που την περιμένει και ο Φώτης Τακιανός όπως επισήμανε κάνοντας λόγο – δικαιολογημένα – για την κούραση που υπάρχει.

Όσον αφορά το ματς με τους Ίκαρους Σερρών, ο Φώτης Τακιανός στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του μέσα στο παρκέ τονίζοντας ότι “προερχόμασταν από μια εμφάνιση που δεν ήταν κακή όμως πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικό όταν προέρχεσαι από μια ήττα. Τα παιδιά ήταν διψασμένα και δείξαμε ότι οι νίκες θα έρθουν μέσα από την άμυνα. Ήμασταν εύστοχοι σήμερα, κάτι που το είχαμε και στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή των Χριστουγέννων γιατί η ομάδα έχει κουραστεί. Δεν είναι μεγάλο το ροτέισον και υπάρχει κόπωση. Η σημερινή νίκη προστάτεψε την μέχρι τώρα πορεία που έχουμε κάνει γνωρίζαμε ότι αν δεν κερδίζαμε θα την γκρεμίζαμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook