Οικονόμου: “Καταπληκτική ομάδα ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος και τεχνικός των Ίκαρων Σερρών έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ και τους παίκτες του κάνοντας λόγο για μια “διψασμένη και καταπληκτική ομάδα”.

Μια μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ βρέθηκε σήμερα στο κλειστό του ΒΑΚ. Ο λόγος για το Νίκο Οικονόμου που βρίσκεται στον πάγκο των Ίκαρων Σερρών και βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητος από τον κόσμο. Ο Οικονόμου μετά το τέλος του αγώνα δεν είχε όρεξη και για πολλά λόγια – αποτέλεσμα της συντριβής που γνώρισε η ομάδα του από τον ΟΦΗ χάνοντας με 32 πόντους διαφορά.

Και βέβαια έπλεξε το εγκώμιο του ΟΦΗ λέγοντας ότι “είναι μια καταπληκτική ομάδα. Έχει νέα παιδιά με ενέργεια που είναι διψασμένα. Τους δίνεται η ευκαιρία να παίζουν σε μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και στο μπάσκετ δεν παρουσιάζονται ευκαιρίες συχνά”.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ίδιος στάθηκε στην κακή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του υπογραμμίζοντας ότι “Ο ΟΦΗ κράτησε αυτήν την ενέργεια και στα 40 λεπτά. Περιμέναμε μια αντίδραση μετά την ήττα από την ΑΕΚ όμως δεν το κάναμε και αυτό είναι ένα αρνητικό στοιχείο. Πρέπει να δούμε το ματς με το Παγκράτι γιατί για εμάς είναι ένας τελικός. Ο ΟΦΗ είχε μεγάλη ενέργεια, είχε τον κόσμο, ήταν εύστοχος και δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει το παιχνίδι. Είχαμε απαράδεκτη εικόνα και βέβαια σε αυτό μας υποχρέωσε ο ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook