OΦΗ για μεγάλα πράγματα διέσυρε με 86-53 τους Ίκαρους Σερρών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά την τριαντάρα στον Ερμή, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού συνέτριψαν και τους Ικαρους Σερρών στήνοντας ένα πάρτι με 350 φίλους της ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ανταγωνιστικοί μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο και στην συνέχεια παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών του Φώτη Τακιανού που πρόσφεραν θέμα σε όσους βρέθηκαν στο ΒΑΚ.

Οι δύο ομάδες βάδιζαν μαζί στα πρωτα λεπτά της πρώτης περιόδου με το σκορ να είναι 8-8. Με ένα σερί 5-0 ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 13-8, και συνέχισε να έχει ένα μικρό προβάδισμα με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με τον ΟΦΗ να προηγείται με 16-10.

Ο ΟΦΗ άρχισε να ανεβάσει στροφές στο δεύτερο δεκάλεπτο και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την διαφορά. Γρήγορα η διαφορά έφτασε σε διψήφια νούμερα με τον ΟΦΗ να προηγείται 31-18 στα πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου. Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΟΦΗ να προηγείται με 38-23.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του παιχνιδιού φτάνοντας σε μια ακόμα νίκη συντρίβοντας με τους Ίκαρους Σερρών. Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί το ΒΑΚ να μην γέμισε ωστόσο όσο βρέθηκαν στο κλειστό ζέσταναν την ατμόσφαιρα και αποζημιώθηκαν από την αγαπημένη τους ομάδα.

ΟΦΗ: Βαγενάς 8, Μάρτζος 10, Ραζής 8, Τραϊανός 10, Δεληγεώργης 11, Τζόρτζεβιτς 19, Πλιούκας 20, Κυρίτσης, Γρύλλης, Σταθάκης, Τόζιος
Ίκαροι Σερρών: Μποχωρίδης 13, Σταμπουλής 7, Τζήμας 3, Λυμπερόπουλος 12, Κουτίνας 7, Συμεωνίδης 2, Ναούμης 2, Κίντερ 7

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook