“Ασπρόμαυρη φωλιά” το 47ο Δημ. Σχολείο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για ακόμα μια εβδομάδα, ο ΟΦΗ επισκέφτηκε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου γνωρίζοντας την αποθέωση από τα 80 παιδιά που προσκλήθηκαν να δώσουν βροντερό παρών στο ματς με τους Ίκαρους.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Το 47ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ Συμεών Καμπάκας, Δημήτρης Παπαδάκης και οι Χάρης Πλιούκας, Πάρης Μάρτζος που μίλησαν με τους μαθητές και τους δασκάλους.

Πιστός στην προσπάθεια του να προσφέρει κοινωνικό έργο στην πόλη του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ δώρισε στην διεύθυνση του σχολείου μπάλες μπάσκετ προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν για τις ανάγκες της εκγύμνασης των παιδιών. Παράλληλα, μοιράστηκαν εισιτήρια σε όλα τα παιδιά με τον ΟΦΗ να τα προσκαλεί να δώσουν το παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τους Ίκαρους Σερρών.

Στους μαθητές του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου μίλησαν οι Συμεών Καμπάκας και Χάρης Πλιούκας με τα παιδιά να τους υποδέχονται με χαμόγελα αλλά και μεγάλη ικανοποίηση. Ο Χάρης Πλιούκας και ο Πάρης Μάρτζος μοίρασαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά του σχολείου.

Η Επιτροπή Μπάσκετ θέλει να ευχαριστήσει την Διεύθυνση και τους δασκάλους του 47ου Δημοτικού Σχολείου για την υποδοχή που επιφύλαξαν στον ΟΦΗ και τους προσκαλεί όλους στην αναμέτρηση με τους Ίκαρους Σερρών.

Και εδώ η ομιλία του Χάρη Πλιούκα μέσα από το επίσημο κανάλι του ΟΦΗ στο youtube

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook